Osvojiti ali kako zadržati

Kako zadržati dečka Ovna
Kada je muškarac Ovan u pitanju, nemojte igrati samo na kartu lepote. Ona vam jeste važna, ali ne i dovoljna sama po sebi, jer njemu ipak treba snažna žena, neka koja će mu stalno buditi maštu.

Takođe, pokušajte da ostavite utisak kao da je on glavni u vezi (njemu je to poprilično važno), čak iako to zapravo nije slučaj.

Ovo su glavni načini kako zadržati vašeg muškarca Ovna.

Kako zadržati dečka Bika
Bik ne voli promene. To znači da će se maksimalno truditi da vezu zadrži i sam. Ono što je do vas jeste da budete dobra kuvarica jer kod njih važi ona izreka “ljubav preko stomaka dolazi”.

Takođe, voli ženstvenost i iskrenost, koja mu je jako važna. Bikovi važe i za porodične ljude koji se pridržavaju i takvih vrednosti, pa bi bilo dobro da i vi imate slična razmišljanja.

Kako zadržati muškarca Blizanca
Blizance je lako privući, ali je teško zadržati im pažnju zbog njihovih stalnih težnji ka izazovima. Njima je potrebna žena koja je zabavna i inteligentna, a takođe treba da mu date i dovoljnu dozu slobode.

Šta je potrebno Raku u vezi
Rakovi važe za vrlo osećajne osobe, ne samo žene, već su takvi i muškarci. Da biste njega zadržali, pružajte mu puno pažnje, topline, nežnosti, maženja, lepih reči. Budite umiljate i brižne.

Kako zadržati Lava
Lavovi vole jake, nezavisne, društvene žene, po mogućstvu i atraktivne jer se vole hvaliti vama u društvu. Najbolji način njih zadržati jeste da ih hvalite, dopustite da priča o sebi, poštujte ga i trudite se da mu udovoljavate.

Kako da zadržim dečka Devicu
Za ovo vam je potrebno da budete idealna devojka, supruga, majka. Naravno, pošto su Device jako uredne, morate povesti računa o pedantnosti, to im je zapravo vrlo važno i to prihvatite ako želite da vam veza potraje. Oni ne vole konflikte i dramu, pa to izbegavajte. Takođe, u nekim situacijama može biti potrebno da im podignete samopouzdanje.

Održavanje veze sa Vagom
Kao što znate, Vage važe za estete, pa je njima važno da vi uvek budete lepe i doterane; da ih privlačite. Sem toga, jako im je bitno da ne započinjete svađe bez razloga.

Kako zadržati muškarca Škorpiju
Oni su vrlo strastveni, pa je važno da budete tokom cele veze privlačne, seksipilne da biste zadržale njegovu pažnju. I da, posvećujte se isključivo njemu.

Strelac i kako ga zadržati u vezi
Sa Strelčevima je lako kada je u pitanju osvajanje, ali je dosta druagačija priča kada želite da ga zadržite u vezi. Zašto? Oni su poprilično nestalni, a i skloni flertu. Ukoliko možete to da tolerišete, vi ćete biti njegov životni saputnik. Samo bez ljubomornih scena.

Kako da zadržim zatvorenog Jarca
Oni često deluju hladno, zatvoreno i kao da vas proučavaju i “love” nedostatke. Međutim, oni samo teško ulaze u vezu, ali se zato i jako teško odlučuju na prekid. Da bi vaša veza potrajala, samo budite odgovorne, to im je vrlo bitno. Oni takođe ne vole devojke koje su napadne, već one koje nosi u sebi zrelu privlačnost i inteligenciju. Izgradite sa Jarcem poverenje, ispunjavajte datu reč, budite strpljivi, podržavajte ga – i biće zauvek vaš.

Vodolija i ljubavna veza
Stvar sa Vodolijom je da treba da mu budete najbolji prijatelj. Nemojte ljubomorisati. Ukoliko volite putovanja, to je odlično, jer su oni “ludi” za njima i moći ćete u tom slučaju da stvarate zajedničke trenutke i uspomene. Najveći afrodizijak mu je – inteligentnost. Trudite se i da ga iznenađujete.

Kako opstati i zadržati vezu sa Ribom
Ribe su romantičari i uvek se vode osećanjima. Trudite se da odnos u vezi bude prisan da ne bi utehu potražio u drugom zagrljaju: mazite ga, pazite, budite pažljive prema njemu… Njima je ljubav vrhunski ideal.

Većina njih su umetničke duše i zato će se sigurno obradovati i još više vezati za vas ako im, na primer, napišete pesmu ili neko lepo pismo.

Trudite se da dosta vremena provodite zajedno.

Sem horoskopskih znakova, važnu ulogu u zavođenju i održavanju veze igra podznak ali naravno i egzaktni aspekti ključnih ljubavnih planeta Venere i Marsa.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.