Osobine modernih muškaraca koje žene ne podnose

Moderno vreme donelo je nove načine ponašanja koje su vrlo brzo usvojili i brojni muškarci a da nisu ni svesni kako upravo time često odbijaju žene. Evo koje osobine modernih muškaraca moderne žene ne podnose.

Prevrtljivost

Ako ste nedosledni u apsolutno svemu, teško će vas iko gledati kao potencijalnog partnera. Obećali ste da ćete večeras ići u bioskop, ali ste shvatili da vam se ne ide jer je napolju hladno? Usred dopisivanja se povučete bez reči jer „imate pametnijeg posla“ pa se opet javite kada vam bude dosadno? Jedan dan planirate proputovati svet i skrasiti se u Norveškoj, a već sutra mislite kako se nigde ne živi tako dobro kao ovde? Sve to odbiće žene.

Komunicirate samo kada vi to želite

Oko ljudi do kojih vam je navodno stalo trebali biste se i potruditi. Ako se ženama javljate svakih par dana ili samo kada vam je smrtno dosadno, one vas sigurno neće gledati kao potencijalnog partnera. Takvo ponašanje je trebalo ostati u tinejdžerskim danima kada vam je bilo važnije otići na fudbal sa društvom nego provesti vreme sa devojkom

Škrtost

Ne, nije ravnopravno da svako plaća svoj deo računa svaki put kada se vidite, osim ako ste upravo završili srednju školu i preživljavate od džeparca koji vam roditelji daju. Naravno, to ne znači ni da vi morate svaki put sve platiti, ali verovatno ne postoji puno žena koje će oduševiti vaše mere štednje kada vide da iz novčanika vadite tačan iznos za kafu koju ste popili.

Nisam spreman za vezu

Jednostavno, nema apsolutno nikakvog problema ako stvarno niste. Međutim, ako se čudite što većina žena prekida komunikaciju nakon što se mesec dana ponašate kao da ste u vezi, a onda je iz vedra neba bombardujete izjavama poput ove, krajnje je vreme da promenite taktiku.

Ne morate biti u vezi i to je potpuno u redu, ali onda jasno dajte do znanja šta tražite.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.