„OSMANA SAM ODMAH UPOZNALA!“ Jelena otkrila DETALJE iz veze sa Karićem! Stefan POBESNEO?!

Ovo niko nije znao?!

Sinoć je nekoliko zadrugara zajedno sa ovonedeljnim vođom Vladimirom Tomovićem, otišlo do „Hotela Zadruga“ i tamo neobavezno razgovaralo o životu van rijalitija.

Oni su uživali u torti koju su ukrali sa rođendana Filipa Reljića, a onda je Jelena Pešić otkrila detalje iz veze sa Stefanom Karićem.

– Kako ste izlazili? Upoznali ste se u kafiću, gde ste posle toga išli? Kod njega? – upitao je Tomović.

– Ja sam izlazila, a on me je tražio. Bilo i prošlo. Znaš što smo rekli da smo bili zajedno? Pitali su: „Šta Stefan predstavlja za vas i koja devojka hoće da bude sa njim?“. Kod Stefana smo išli. Odmah sam upoznala Osmana. Ja dolazim kod Stefana, nisam znala da su tu Osman, Kristina, baba… Osman je super lik! Viđali smo se po kafićima. Vlado, hoću da prekinem svaku priču sa Stefanom. Ostajemo drugari – pričala je Jelena Pešić.

– Šta lupaš Jelena? Nemoj da lupetaš! Bilo je za mene pitanje: „Sa kim bi bio?“ i onda sam ja rekao da bih bio sa tobom. Nikada nismo bili u bioskopu. Nije to baš tako bilo – rekao je Stefan Karić.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.