OSMAN KARIĆ POSLAO PORUKU IVI: „Moraćeš pred njim mirno da stojiš, ako želiš novac ti da brojiš“

Prava pesmica.

Osman Karić, otac aktuelnog učesnika „Zadruge 3“, Stefana Karića, redovno se oglašava na društvenim mrežama, povodom učešća njegovog sina u rijalitiju, pa je ovoga puta, prokomentarisao i novu snajku, Ivu Grgurić.

Podsetimo, Iva je sinoć priredila iznenađenje Stefanu u vidu romantične večere, gde je pao i prvi zvanični poljubac ovog para. Zadrugari su se radovali, a oglasio se i Osman:

– Hvala Iva, nemam piva, sa rakijom ću nazdraviti, tebe snajka pozdraviti, u rerni ću prase peći, pa ću tebi snajka reći…Mnoge su me tako zvale ćale, pa su na vrata potrčale, bežale na sve strane, imale su mnoge mane… Sina moga moraćeš da voliš, da pred njime mirno stojiš, ako hoćeš novac ti da brojiš. Da mu verna budeš dama, pored tebe on da spava. Unučiće da mi rađaš, da sa njima razgovaraš, pasoš tvoj postaje i moj, da ne bude Severina cura fina, u Hrvatsku zapalila – pisalo je na Instagram profilu Osmana Karića.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.