OSMAN KARIĆ POLUDEO! Nakon PRETNJI njegovom sinu, OGLASIO SE: „Ako krenete na njega, spremni smo…“

Biće haos.

Osman Karić, otac aktuelnog zadrugara Stefana Karića, jednako se oglašava na društvenim mrežama, kao da je i on sam učesnik „Zadruge 3“.

Podsetimo, na internetu se pojavila vest da u „Zadrugu“ ulazi navodni dečko Ive Grgurić iz spoljnog sveta Andrej Kalezić, koji je navodno rekao da će se obračunati sa Stefanom kada uđe u rijaliti.

Iako je on demantovao vest o vezi sa atraktivnom zadrugarkom, ipak se dosta još spekulisalo oko Karića, pa se Osman oglasio i odgovorio na pretnje upućene njegovom sinu:

– Uu.. bre.. šta je ovo najezda na Karića. Svi bi da ga tuku o za k*ru vuku, da mu puše, njime da se guše. Jedno ću vam reći, na ringli ću peći, ništa pritom neću reći. Ludak sam ja od svih veći, ponavljao razred treći. Krenete na njega, pozvaće vas Sv. Petar sa neba. Ne diramo nikog, od svakog se branimo, spremni smo da ranimo, samo sebe branimo.. Ja otac a on sin, džentlmen i fin – pisalo je na Instagram profilu Osmana Karića.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.