OSMAN IZNEO SVE O STEFANOVOJ VELIKOJ LJUBAVI: On još uvek VOLI Dijanu!

Tek kad prestane, moći će dalje!

U večerašnjoj emisiji „Porodice zadrugara“ pušten je snimak na kom je Dalila Dragojević plakala zbog kletvi koje joj je uputila svekrva Biljana Dragojević. Dalilu su povredile prozivke koje joj je uputila Miljana Kulić, pa je odmah briznula u plač.

Nakon što su pogledali snimak, Sara Reljić i Osman Karić su prokomentarisali sve, a onda je Osman otkrio da li njegovog sina Stefana Karića nešto može posebno da povredi, te je spomenuo i pokojnu misicu Dijanu Milojković, Stefanovu bivšu devojku.

– Ja sam bila deset meseci tamo, nisam želela da pričam o svom odnosu o sa jednim roditeljem, nisam htela da igram na tu kartu, to mi se ne dira i ne otvara, to je nešto što treba da ostane u kući, u četiri zida. Nisam želela da dovodim nikoga u neprijatnu situaciju. Poštujem nečije želje donekle, iako moje želje mnogi ne poštuju. Ja nikada nisam želela da diram nikoga u slabu tačku. Moraš da budeš na minimumu ljudskosti da bi ga dirao u slabu tačku. Neki ljudi vole da vide tuđe suze – rekla je Sara.

– Stefan nema čega da se plaši, on uvek kaže istinu. On nema šta da krije, tu devojku je voleo, i dan danas je voli, ja mislim, u mnogim traži nju ali ne može da je nađe. Kad jednom prestane, mislim da će tek onda da nađe novu, mislim da je i dalje voli. To je stvarno bila ljubavna bajka. Mislim da je on već sad u krizi. On ne laže, možda se u šali sa nekim dogovori, pa da slaže, ali inače ne laže, on je uvek iskren – naveo je Osman.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.