Osma kuća – Porta Superna

Prirodni znak – Škorpion
Prirodni vladar – Mars, Pluton
Smrt, operacije, krize, duševne patnje, tuga, najdublji strahovi, inhibirajući faktori, strasti, seks, okultizam, magija. Partnerov novac, tj. općenito novac koji pripada drugima; podrška javnosti; nasljedstva, oporuke; financijske obveze, dugovi, pozajmice. U psihološkom smislu – otpuštanje i transformacija, regeneracija
Organi ekstrakcije
Zapad-jugozapad
Smatra se kućom tajni, misterija i smrti. Najčešće se vezuje za neugodne događaje, nesreće, kriminal, manipulacije tuđim novcem, obiteljska prokletstva, razne tjeskobe, emotivnu nestabilnost i drugo. Osim toga, naglašena je i sklonost ka bavljenju ezoterijskim disciplinama, gdje dominantnu ulogu ima karmička astrologija. S druge strane, osma kuća se promatra i kao kuća prosvjetljenja, duhovnog uzdignuća i dostizanja duševne i moralne snage, tako da na taj način predstavlja i pokušaj i težnju pojedinca da vodi ispravan i moralan život.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.