Osam zanimljivih osobina o muškim Vodolijama

Smirenost i skladnost osobine su koje definišu muškarce rođene u znaku Vodolije. Oni imaju pozitivan pristup životu. U nastavku saznajte još nekoliko zanimljivih karakteristika o muškim Vodolijama.

Oni su, po prirodi, prilično idealistični; zbog toga veoma brzo prihvataju promjene. Muške Vodolije se, generalno, ne drže ničega dugo u životu. Zbog ovakve prirode, s vremena na vrijeme, vole da flertuju. Međutim, jednom kada su u vezi, Vodolije su lojalne.

Prilično su otvoreni i iskreni s ljudima. Ako im se nešto ne sviđa, to će im se vidjeti na licu. Oni su, takođe, iskreni i direktni u prijateljstvu i vezama.

Vodolije su veliki emotivci. Ako neko iznevjeri njihovo povjerenje, veoma su povrijeđeni. Vodolije su jake, ali mogu biti i izrazito slabe, u zavisnosti od situacije. Obično traže emotivnu podršku od žene koju vole.
Prijateljski su raspoloženi prema svim ljudima. Vodolije često pozdravljaju druge oko sebe na prijateljski način, što privlači žene. Oni u isto vrijeme mogu biti najbolji prijatelji i brižni ljubavnici.

Vodolije su kreativne u svemu što rade. One vole različite umjetničke forme i cijene kreativni talenat. Oni, takođe, vole da prirede kreativna iznenađenja ženi koju vole. Ponekad mogu biti prilično nepredvidivi.

Povremeno mogu biti dominantni i to im je negativna osobina. Kako vjeruju u potpunu slobodu, vodolije vole da donose sve odluke. Ako neko pokuša da ih sputa, neće se nimalo lijepo ponijeti prema toj osobi. Ako ste u vezi sa vodolijom, dajte joj prostora.

Muške Vodolije su uvijek dobro raspoložene. Takođe, veoma su energični. Kada imaju neki problem, to nećete vidjeti na njihovom licu. Ova osobina je veoma privlačna većini žena.
Kada je u pitanju njihovo samopoštovanje, prilično su egoistični. U vezi, njihov partner mora napraviti prvi potez. Ne zaboravljaju olako, što može dovesti do teških situacija.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.