ORGANSKI ENTERIJER KUĆE OD KAMENA

Ova kuća od kamena, nalazi se na planini Pelion u Grčkoj. Osim prelepe prirode koja je okružuje, ova kuća u sebi nosi jednu zanimljivu priču o likovnom oblikovanju unutrašnjeg prostora. Kuća je napravljena od kamena, i po spoljnom volumenu izgleda prilično masivno. Iako se stiče utisak da je ova kuća napravljena davno i da predstavlja restauraciju, projekat je rađen od 1999 do 2000 godine, arhitekte iz Philippitzis & Associates, su nosioci ovog zanimljivog projekta.

Čitav enterijer baziran je na suprotnosti otvorenog prostora i intimnosti koja se stvara upotrebom malih fasadnih otvora, dovoljnih da pruže svetlost, a nedovoljni za ugrožavanje intimnosti. Svaki komad nameštaja od stolica, stolova, niša, polica, stepeništa, kreveta… sve je urađeno od punog drveta sa obradom ne previše naglašenom, da bi se stekao utisak organske forme i prirodnosti elemenata što u kombinaciji sa kamenom i rasvetom zaista ostavlja poseban utisak.

Kuća je prepuna detalja, koje može svako od vas da primeni i u svom domu.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.