OPLELA PO LUNI! Miljana Kulić NAPRAVILA LOM u STUDIJU, a onda… TEŠKE OPTUŽBE! Haos u najavi!

Javna prozivka!

Miljana i Marija Kulić su se već posvađale u bekstejdžu jer Miljana ne sluša Marijine savete, a kada su ušle u studijo kod Dušice, Marija je rekla da je za nju bio veliki šok kada je čula da se pomirila sa Zolom.

– Nisam mogla da verujem, sve su mi lađe potonule, a nisam govorila tri dana – rekla je Marija, a onda se uključila i Miljana.

– Ja sam toliko lepa uživo, a kamera me izobliči. Neke devojke nisu lepe, a na televiziji izgledaju vrhunski, kao recimo. Luna Đogani koje nije lepa uopšte – rekla je Miljana.

Osvrnula se na vezu sa Zolom.

– Odnela sam mu njegove stvari i onda kada sam već otišla ostala sam četiri dana sa njim, bilo nam je lepo, ali sada sam u rijalitiju, videćemo, biće šta bude, šta nam je suđeno – rekla je Miljana.

Miljana je rekal i da je Saška Karan razočarala.

– Čula sam da je bacala hranu, to je strašno. I to što devojke zove prostitutkama zbog toga kako se oblače, mora da je ona to bila u mladosti, pa može sada da prepozna – rekla je Miljana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.