OPERISANA OD RAKA – NADA OBRIĆ ZADRŽANA U BOLNICI: Celo jutro proplakala, u sobi čeka rezultate

Ne da se…

Nada Obrić, pevačica i učesnica rijalitija „Zadruga 1“, pre nekoliko dana je operisana od raka bešike, a iako je po planu lekara danas trebalo da napusti bolnicu, to se ipak nije dogodilo.

– Ja sam bila sva bitna jer sam čekala obučena da dođe lekar da me pregleda, da potpiše otpusnu listu i da idem svojoj kući. Međutim, došla je sestra i rekla da ću morati još da sačekam jer su neophodni još neki pregledi. Izgleda da kardiološki nešto nije u redu, pa su potrebne nove analize kako bi se to ispitalo. Za sada ništa ne znam, čekam da vidim kako će se sve odvijati, ali ja se dobro držim, nisam klonula – kaže Nada za „Blic“ i dodaje:

– Trenutno sedim u bolnici i čekam doktora da se obave neophodne analiza, ali ja kao i od samog početka verujem da će sve biti u redu. Ne predajem se, i dalje sam pozitivnog duha, svakodnevno mi se dešava toliko lepih stvari.

Nada je priznala da je jutro provela u suzama, budući da su je raznežile brojne poruke podrške koje je dobila.

– Jutros sam plakala, raznežila me je ćerka koja je svakodnevno uz mene u bolnici. Dirnule su me i mnoge poruke i želje koje sam dobila za što brži oporavak, ljudi širom sveta su mi pisali da mi upute podršku i da me bodre da ostanem ovako vedra. Tako da sam sigurna da će i ovo proći. Zahvalna sam i sestrama i doktorima koji su sjajni i brižni, kao i svim ljudima koji se interesuju za moje zdravlje. Ja ostajem pozitivna – kaže Nada Obrić.

Inače, ovo je treći put da je pevačica operisala karcinom.

– Ja sam već operisala matericu, potom i karcinom mladeža, sada je bešika. Znate kako kažu, koga zmija ujede, i guštera se boji. Čim sam osetila da nešto nije kako treba, odmah sam se zaputila kod lekara i oni su otkrili šta je u pitanju. Sva sreća, rekli su mi da sam došla na vreme – završava ona.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.