OnlyFans izbacio svoju prvu aplikaciju bez pretplate i bez golotinje

OnlyFans je meka za gomilu video sadržaja sa obiljem golotinje. S obzirom da zbog toga nije mogao da bude uvršten svojom aplikacijom na Gugl pleju i Ep storu, sada kompanija izbacuje novu aplikaciju dostupnu za iOS -u i Android, pod nazivom OFTV koja sadrži mnoge redovne kreatore OnlyFans-a, ali je sadržaj strogo bezbjedan za rad.

Aplikacija je neko vrijeme bila u razvoju i pokrenuta je u januaru, ali OnlyFans je tek sada promoviše, prema izvještaju Blumberga. To je dio pokušaja kompanije da prevaziđe sadržaj za odrasle i pozicionira se kao neutralna platforma poput Patreona, omogućavajući zabavljačima, muzičarima i stvaraocima da unovče svoj odnose sa obožavaocima.

„OFTV pruža super pogodan način za obožavaoce da gledaju sadržaje omiljenih kreatora“, rekao je za Blumberg izvršni direktor OnlyFans Tim Stokeli. „Na OFTV-u nema sadržaja za odrasle. Pošto se ne monetizuje i nema direktan uticaj na zaradu autora, u mogućnosti smo da budemo u prodavnici aplikacija“, navodi se u saopštenju.

Blumberg napominje da aplikacija ima više od 800 video zapisa, koje predvodi serija – „Otključano“ – sa intervjuima medijskih ličnosti i bivših pornografskih glumicama, kao što je Mia Kalifa, te glumica i rediteljka Bela Torn. Ostali sadržaji u aplikaciji uključuju lekcije iz plesa, kuvanja, meditacije i surfovanja, kao i razne vlogove i video zapise podcasta.

Iako je brend OnlyFans trenutno neodvojiv od reputacije sadržaja za odrasle i nesumnjivo je njegovo veliko prisustvo u onlajn prostoru – može se pohvaliti sa više od milion stvaralaca – a od decembra prošle godine, oko 85 miliona korisnika generisalo je godišnje 2 milijarde dolara prodaje (od čega OnlyFans smanjuje prodaju za 20 posto, što je neto 400 miliona dolara).

Stokeli je rekao Blumbergu da kompanija trenutno ne planira naplaćivati pristup OFTV-u niti stavljati reklame na svoj sadržaj.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.