ONA ULAZI U „ZADRUGU 3“ DA RASKRINKA PROSTITUTKE? Sve drži u šaci! Zna NAJPRLJAVIJE tajne bivših učesnica!

Jedna posebno ima razlog da se boji.

Tara Simov, drugarica Soraje Vučelić, navodno je jedna od učesnica „Zadruge 3“, a ona preti da ispriča sve što zna o prostituciji u Srbiji, a kaže da sve bivše zadrugarke već ima u šaci.

– Tara važi za devojku koja drži sve bivše zadrugarke u šaci, jer zna njihove tajne. Jedno vreme je bila dobra i sa Minom Vrbaški, te je znala sve njene najprljavije tajne. Ona je o Mini već govorila u medijima kako je imala se*s za novac, ali ključne informacije drži u tajnosti pred sam ulazak u rijaliti – ispričao je izvor.

Tara će navodno dobiti cifru od 1.000 evra nedeljno kako bi otkrila sve tajne koje zna. Pored toga njoj su obezbeđeni frizer, šminker i kozmetičar kako bi svaki dan lepo uzgledala pred kamerama.
– Tačno je da ulazim u „Zadrugu 3“! Blago rečeno, napraviću ludnicu. O honoraru ne smem da pričam, te stoga ne smem da govorim o kojoj cifri je reč, ali ja sam zadovoljna – kratko je prokomentarisala Sorajina drugarica.
Inače, Tara je najbolja drugarica Soraje Vučelić, a sa bivšom zadrugarkom Anom Korać bila je nerazdvojna, te mnogi spekulišu da upravo on atreba najviše da se boji.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.