ONA GA SANJA! Najveći švaler, Filip Đukić, još ima prolaz kod nje! Zaljubila se do ušiju!

Sve je spremno.

Milica Kemez je uplovila u ljubavnu romansu sa Filipom Đukićem nakon samo nekoliko dana provedenih sa njim pod istim krovom. Međutim, kako njihova veza nije tekla u pravom smeru, situacija je postala napeta.

Milici je zasmetalo jer joj Filip nije pružao dovoljno pažnje, a da pritom ne zna razlog zbog kog se udaljio od nje. O svemu ovome Milica je ove noći porazgovarala sa Nikolom Orozovićem i otvorila mu srce.

– Nije mi dao prostora da pričamo. Ja sam njega gledala kao druga, ali ovako mi je bio drag kao osoba. On je meni prišao na žurci, pa smo sedeli u izolaciji i on je tu mene grlio. On je meni prilazio, zajedno smo jeli, uvek me je pitao da li mi nešto treba. Još nekoliko puta je pokušao da me poljubi i ja nisam htela i onda smo ležali u pabu i ja se okrenem i mi se poljubimo. On se zakucao u mene još od karantina. Pogrešila sam što smo se poljubili, a da nismo ni popričali. Nisam ja pala na njegov izgled ni na šarm. Nikad nisam mislila da može nešto da mi proradi. Dan pred odlazak na more, ja kupujem neke stvari, ja se okrenem i Filip iza mene. U karantinu, soba prekoputa sobe, ja na moru njega sanjam. Previše slučajnosti – pričala je Milica.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.