Olja Bajrami – Biografija

Olja Bajrami je popularna mlada bosanska pevačica, te jedna od zvezda koja je i postala nova učesnica najpoznatijeg reality programa „Zadruga 2“, a već je pak postala poznata kao devojka koja je zavela bivšeg dečka pevačice Indire Radić, muzičkog kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, dok se u pomenutom reality programu već upustila u romansu sa Bojanom Gaćešom.

Pogledajmo za početak njenu biografiju.

Olja Bajrami – biografija
Mlada pop pevačica Olja Bajrami, koja je najpoznatija po hitu „Mjesečar“, rođena je 21. marta 1986. godine u Doboju u Bosni i Hercegovini, i u rodnom mestu je stekla osnovno i srednje obrazovanje, a potom se preselila u Sarajevo u kome je zatim upisala Fakultet Političkih nauka.

Olja Bajrami je imala sreće da je tokom jedne modne revije u Sarajevu, na kojoj je pak nastupila kao pevačica, zapazi tada poznata Vesna Mrak, koja joj je rekla da je veoma talentovana za pevanje i da treba da otpočne muzičku karijeru, pa se mlada pop zvezda zvanično pevanjem počela i baviti 2006. godine.

Pogledaćemo sada kako se razvijala njena muzička karijera.

Početak muzičke karijere Olje Bajrami i status regionalne pop zvezde
Iako je kako je već napomenuto, Olja počela da se profesionlno bavi muzikom već 2006. godine, njen najveći uspeh se dogodio šest godina kasnije, kada je te 2012. godine izdala singl „Pola Balkana“, a potom i sa kolegom Milanom Dinčićem Dinčom, snimila duetsku numeru „Promaja u glavi“.

Već godinu dana kasnije, 2013. godine, Olja Bajrami je uradila sa svojim prijateljem Sašom Lazićem veliku hit pesmu „Na moru Crne Gore“, da bi potom nastavila da radi na svojoj karijeri, te izbacila i još numere „Loša navika“; „Aperitiv“; „Ludi od rođenja“ i „Andoli“.

Sa svojim kolegom pevačem Urošem Živkovićem, Olja Bajrami je 2017. godine izdala duetsku numeru „Stanje za plakanje“, a zatim i pesme „Dao si mi zeleno“ i „Mjesečar“ koje su stekle status pop hitova u regionu.

2018. godine, lepa pevačica je snimila pesme „Nek pukne grom u ruzmarin“ i „Promaja u glavi“, a poznati su i vrlo slušani i njeni hitovi „Sačmara“; „Izbriši moj broj“; „Panika“ i „Amnezija“.

Olja Bajrami često ističe da nije još uvek osetila poznatu „sujetu na estradi“, ali da se privatno druži sa malim brojem ljudi iz sveta javnog posla, te su njeni bliski prijatelji pak poznata pevačica Zorica Marković, kao i Gabrijela Pejčev Gabi, Mirza Selimović, Sanja Đurić, te sin Lepe Brene Stefan Živojinovič, sin Halida Muslimovića, Enis Muslimović, kao i muzički producent Goran Ratković Rale.

Iako je mnogi porede sa njenom daleko poznatijom prezimenjakinjom Selmom Bajrami, Olja ističe da je privatno ne poznaje ali da joj svakako prija poređenje sa tako velikom zvezdom, a za svoje najbolje prijatelje smatra svoju majku i rođenu sestru, te i dva bliska prijatelja iz detinjstva, Dragana Gagija i Sašu Lazića.

Učešće u reality programu „Zadruga 2“ i privatni život mlade pop zvezde
Iako je Olja Bajrami uvek isticala da je sve u svojoj karijeri i životu postigla sama, te da nije imala nikakvu pomoć i „zaleđinu“ od bilo kakvih momaka, jer nije bila sa nekim baš javnosti poznatim mladićem, u medije je pred njen ulazak u „Zadrugu 2“, dospela informacija da je pevačica dugo godina bila u vezi sa muzičkim producentom Goranom Ratkovićem Raletom, koji je javnosti poznat kao nekadašnji partner folk zvezde Indire Radić.

Mada je kako obavešteni izvori navode (izvor je bila ni manje ni više, nego Oljina dobra prijateljica Danijela Babić), Olja bila veoma zaljubljena u Gorana Ratkovića Raleta, on je nije nikada smatrao „pravom devojkom“, te je zato i nije predstavljao kao svoju devojku u javnosti, pa je Olja iako je planirala da se sa njim skrasi, ipak shvatila da njihova veza nema budućnost i ostala je sa kompozitorom u dobrim odnosima, te su imali vrlo uspešnu poslovnu saradnju, i Rale je za nju napisao nekoliko pesama, a sve navode da su oni bili u emotivnoj vezi nije želeo nikada da komentariše za medije.

Pre učešća u „Zadruzi 2“, Olja je bila dugo u vezi sa javnosti nepoznatim momkom, ali je u reality ušla kao slobodna devojka, te su kako se ispostavilo odmah „sevnule varnice“ između nje i spasioca Bojana Gaćeše, sa kojim je i otpočela emotivnu vezu pred svima koji su učesnici i gledaoci ovog programa, pa mladi par više pred kamerama i ne skriva svoju zaljubljenost.

Inače, iako Olja Bajrami za sebe kaže da nije konfliktna ličnost, ona se ipak u „Zadruzi 2“ veoma ozbiljno sukobila sa Zerinom Hećo, i to ni manje ni više nego zbog toga koja je od njih dve uspešnija i popularnija u karijeri, te koja ovoj drugoj „krade kadar“.

Iako je takva činjenica bila manje poznata u javnosti, Olja Bajrami je imala vrlo ozbiljan zdravstveni problem sa štitnom žlezdom, koja joj je zbog jednog podtipa karcinoma, pak u potpunosti i odstranjena, te je pevačica imala i problema sa viškom kilograma, ali je zahvljujući adekvatnoj supstitucionoj hormonskoj terapiji, i redovnom vežbanju i zdravoj ishrani, uspela da svoje zdravlje vrati u normalu, i da svoju liniju dovede do savršenstva.

Ime i Prezime: Olja Bajrami

Nadimak: Mrvica

Datum i mesto rođenja: 21. mart 1986. godine, Doboj, Bosna i Hercegovina

Zanimanje: pop pevačica; reality takmičarka

Visina: /

Težina: /

Facebook: https://sr-rs.facebook.com/olja.bajrami.official/

Instagram: https://www.instagram.com/oljabajrami/

Twitter: https://twitter.com/BajramiOlja

YouTube: https://www.youtube.com/user/OljaBajramiOfficial

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.