OGNJEN AMIDŽIĆ PIJAN VODIO EMISIJU: Sve priznao! Probao je marihuanu, lagao gledaoce, prati muške komentare na Instagramu svoje supruge

Test…

Poznati voditelj Ognjen Admižić pristao je da proverimo da li govori istinu, pa je odgovarao na pitanja na „Blic poligrafu“, te otkrio mnogo toga iz svoje intime.

Kako se Amidžić ovog puta snašao, te na koja pitanja je slagao, saznajte u novoj epizodi „Blic poligrafa“, koja je pred vama.

Jedno od pitanja je bilo da li je ikada pijan vodio emisiju, a on je odgovorio potvrdno.

– Jesam. Ja volim da popijem nešto pred emisiju, vole i gosti. Mislim da je to zdrav način da se opustimo, pošto idemo uživo. Pod tim adrenalinom taj alkohol ispari. Ali nikad se ne popije više od jedne-dve čašice. Nema šanse! Osim jednom, kada mi je emisija pala na slavu. Bili su pevači, Nada Topčagić je vodila kolo, svi su doneli piće, napili smo se i mi, publika, kamermani. Svi su bili pijani – prepričao je anegdotu voditelj, nakon što je priznao taj nestašluk, a poligraf odgovor prepoznao kao istinit.

Ipak, nije bio iskren kada je ispričao da ne prati pomno komentare muškaraca na Instagramu svoje supruge, kao i da sebe ne smatra za poželjnog muškarca. Takođe, nije bio iskren ni na pitanje da li je nekada lagao gledaoce kako bi zaštitio javne ličnosti koje dolaze kod njega u emisiju kako bi oprale grehe u očima svih. Rekao je da to ne radi, ali je poligraf pokazao suprotno.

Ali je zato Amidžić priznao da je probao marihuanu.

– Nisam nikad probao drogu, osim marihuane na fakultetu. Ništa teže nikad, a i to zato što je ekipa s kojom sam studirao to konzumirala i onda mi je svejedno kad sedim sa njima u sobi da li se pasivno ili aktivno naduvavam – ispričao je Ognjen.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.