OGLASIO SE GLAVNI AKTER! Biznismen „NAFTA“ odgovorio Karleuši – Samozvana pevačice, ja kad sam pevao, ti si…

Vest dana na estradnom nebu definitivno je rat između Jelene Karleuše i Ace Lukasa.

Naime, pop diva je prozvala medije o tome što prenose detalje iz života koje-kakvih biznismena, odnoseći se verovatno na Dragoslava Ilića, poznatijeg kao Gagi Argentinac, koji je juče na proslavi rođendana okupio pola srpskog džet-seta, među kojima se našao i Lukas.

Sada se oglasio i Gagi, koji je imao odgovor na Jeleninu prozivku.

 

– Pre svega, želim da kažem da je Srbija moja domovina. Porodično sam doputovao kako bih sa najužom familijom i prijateljima proslavio rođendan u svojoj zemlji. Veliki sam ljubitelj muzike, pa imam dosta prijatelja sa estrade, a među njima su, kao što ste videli i čuli, Ceca, Lukas, Džej, Ljuba Perućica, Sloba Radanović i mnogi drugi. Ja sam čovek iz naroda, odrastao sam u Nišu i uvek se rado vraćam u rodni grad, a Beograd posebno volim. Lepe utiske nosim sa rođendana, a nebitne ljude i zlurade komentare ne treba isticati u prvi plan i davati im prostora da misle da su bitni. Moja firma uspešno posluje i nisam dužan nikome da polažem račune, naročito ne tamo nekoj samozvanoj pevačici koja ne znam ni šta peva, niti me interesuje. Bio sam muzičar kada se ona igrala Barbikama. Žao mi je što smo mi Srbi zavidan narod, a ja ipak u srcu i duši nosim našu zemlju – reko je biznismen.

Da li će Jeca imati šta da mu odgovori, ostaje da vidimo.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.