ODBIJA TEZGE, NEĆE DA DIJELI SCENU NI BAKŠIŠ SA NJOM: Estradni rat između Zorice Brunclik i Ane Bekute traje pet godina!

Neće ni da se sretnu

Ana Bekuta i Zorica Brunclik već više od pet godina u estradnom su ratu, a netrpeljivost među legendama folk muzike kulminirala je žestokim svađama, zbog kojih Ana izričito odbija na svim privatnim proslavama da pjeva zajedno s kolegicom.

Bekuta navodno odbija svaku tezgu na koju je pozvana i Zorica, o kojoj god sumi da je riječ. Naime, obje su dobile poziv jednog imućnog gospodina koji je slavio rođenje djeteta, ali Ana, navodno, za to neće ni da čuje, pa je on odustao od pozivanja Taj čovjek nije pitao šta košta, samo da mu Ana i Zorica pjevaju. Međutim, čim je saznao da Ana odbija da radi sa Zoricom jer imaju neki konflikt iz prošlosti, on je odustao iako bi za taj angažman bila plaćena papreno. Rješio je da u tom slučaju ne zove ni jednu ni drugu.
-Čuli smo da Ana, navodno, neće sa Zoricom ni da dIJeli bakšiš niti da boravi u istim restoranima i hotelima gdje se radi. Ona je čak svojevremeno odbila da radi jednu bogatu romsku svadbu samo zato što je na istoj bila angažovana i Zorica. Jednostavno je takva i od toga ne odstupa- kaže izvor.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.