Očuvati VEZU NA DALJINU nije lako, ali evo nekoliko saveta koji će vam to olakšati

Značiće vam.
Zabavljanje samo po sebi često nosi mnoge probleme i komplikacije, a fizička udaljenost svakako nije jedan od faktora koji vezu olakšavaju. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da vaša veza na daljinu funkcioniše uz što manje trzavica.

Definišite ozbiljnost veze – Veza na daljinu podrazumeva i rizik i požrtvovanje, ali ako zaista verujete da ste jedno za drugo, onda vam to neće biti bitno. Pre nego što se upustite u ovakav odnos, morate definisati uslove. Da li će veza biti monogamna ili ćete se viđati i sa drugim ljudima.

Izbegavajte tajne – Iskrenost je važna u bilo kojoj vezi, a naročito u onoj koja funkcioniše na daljinu. Budi otvorena po pitanju svojih nesigurnosti.

Iznenađujte jedno drugo -Rutina je u vezama na daljinu veoma bitna. Uvek tačno znate kad ćete se videti, jer to morate isplanirati unapred, pa postoji opasnost da će se osećaj novine u vašem odnosu izgubiti. Ne dozvolite da se to desi! Prodrmajte malo romansu, tako što ćete povremeno iznenaditi jedno drugo, bilo da je u pitanju neočekivana erotska poruka, telefonski seks ili pak iznenadna poseta.

Razgovarajte svakodnevno – Svakodnevnu komunikaciju u vezi na daljinu ništa ne može da zameni. Imate telefon, poruke, Skajp, nema razloga da ne podelite jedno s drugim šta ste radili tog dana, jer će to održati vašu vezu živom.

Ne zapostavite seksualni život – To što ne spavate svako veče u istom krevetu, ne znači da vaš seksualni život mora da trpi sušu između susreta. Naprotiv, iskoristite daljinu da jedno drugo stimulišete mentalno, podstaknite maštu. Morate naučiti da budete nevaljali preko telefona, ne vulgarni, ali dovoljno da ga naterate da se zapita šta imate na sebi i šta bi vam radio da ste blizu.

Verujte jedno drugom – Posvećenost je stvar odluke. Ako dobro poznajete partnera i u vezi ste već ustanovili rutinu, nepoverenje ne bi trebalo da vam stvara problem. Pokažite razumevanje. Ako vam je rekao da će vas zvati posle posla oko 18 sati, a već je 19 i njega još nema, nemojte odmah misliti na najgore. Verovatnije je da ga je šef zadržao na poslu, nego da je otišao na piće sa nekom seksi cicom. Čak i bujnu maštu moguće je obuzdati. Potrudite se.

Negujte svoj društveni život – Subota je veče, a vi sa svojom mačkom gledate TV, jer, bože moj, vaš partner je na drugoj strani države. Ovo vam se nipošto ne sme desiti. Neophodno je da oboje u svojim gradovima imate izgrađen socijalni život, kako biste zadržali osećaj sigurnosti i samostalnosti koji je od presudnog značaja za vaše samopuzdanje. Izlasci sa prijateljima držaće vas u pozitivnom razmišljanju i raspoloženju.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.