OBEZBEĐENJE JE OPKOLILO! Maja Berović progovorila o NAPADU i IZREŠETANOM AUTOMOBILU – Ugrožena joj je bezbednost?!

Nije joj lako da priča o tome…

Pevačica Maja Berović sinoć je održala spektakularni koncert na „Music week festivalu“.

Ona je pravo sa odmora došla u Beogradu, a malo pre početka nastupa pevačica je porazgovarala sa medijima, kada nam je otkrila kako se provela na moru i po čemu će pamtiti ovo leto.

– Bilo je super, odmorila sam, a ovo leto ću pamtiti po lepim stvarima koje su mi se dogodile. Bilo je mnogo dobrih koncerata… Po publici koja mi je dala svu tu energiju. Zaista jedna divna godina iza mene. Neka sledeća bude takva i neću se buniti – rekla je Maja koja je bila vidno uzbuđena što ponovo peva u Beogradu.

S obzirom da joj se nedavno desila užasna situacija, kada su nepoznati ljudi pucali na kombi u kojem su bili njeni muzičari, pevačica je priznala kako se sada oseća i da li misli da joj je ugrožena bezbednost
– Nije mi ugrožena bezbednost, vidite koliko je momaka iza mene. Dobro se osećam, otišla sam na odmor odmah posle toga, lepo sam se odmorila i uživala sam sa prijateljima i sada se osećam super, nadam se da se to više neće ponavljati – završila je Maja.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.