Numerološko tumačenje horoskopa

ŠTA JE POTREBNO ZA ANALIZU?
Za numerološku analizu je potreban neki pojam, ime ili brojčana vrednost. Najčešće je to datum rođenja ili/i ime i prezime.
Sva potrebna izračunavanja u numerologiji vrše se po principu svođenja. Svođenje podrazumeva da se svi brojevi, sabiranjem, svedu na jednocifreni, na neki od 1 do 9. Na primer, broj 156 se svodi tako što se saberu sve njegove cifre:

156 = 1+5+6 = 12 = 1+2 = 3

U datom primeru, broj 156 numerološki se svodi na broj 3.

SVOĐENJE DATUMA ROĐENJA
Na primer: rođeni ste 23.11.1982. godine

– Sabiranjem brojeva dana i meseca i svođenjem na jedenocifreni broj dobijate BIORITAMSKI BROJ. U datom primeru to je: 23+11= 34 = 3 + 4 = 7. Znači: vaš bioritamski broj je 7.

– Sabiranjem brojeva godine i svođenjem na jednocifreni dobija se GENERACIJSKI BROJ. U datom primeru to izgleda ovako: 1982 = 1 + 9 + 8 + 2 = 20 = 2 + 0 = 2. Znači: vaš generacijski broj je 2.

– Sabiranjem bioritamskog broja i generacijskog broja dobija se LIČNI ILI SUDBINSKI BROJ. U datom primeru to izgleda ovako: 7 + 2 = 9. Znači da je vaš lični broj 9.

Iz uzetog primera (23.11.1982.), numerološka formula glasi: 7+2=9

Svi obračuni osnovnih pokazatelja su završeni – sledi tumačenje. Naravno postoje i dalji obračuni vezani za prognoze i uporedne alanize, ali oni će biti objašnjeni kasnije.

KAKO TUMAČITI?
Naša ličnost (lični broj), je nepromenljiva i kompleksna kategorija pa se u analizi mora biti pažljiv i voditi računa o svemu. „Filtriranjem“, tojest, prožimanjem bioritamskog broja kroz generacijski, sagledava (dobija), se sudbinski ili lični broj. Prva dva broja su retko usklađeni, ali pazite: kada su usklađeni ne daju rezultat (treći), sličan njima.
Naprimer: 1+1=2; 2+2=3; 4+4=8; 5+5=1; 6+6=3; 7+7=5; 8+8=7.
Izuzetak je broj devet čiji zbir, opet daje devet (9+9=9)

Bioritamski broj je naš izbor, pokazatelj našeg ponašanja, a generacijski broj predstavlja naše kolektivne zadatke, što nam nije dato da biramo, i to je nepromenljivo. A lični broj je naša sudbina, to je Realizacija, ono što je rezultat našeg ponašanja u okvirima datih, nametnutih okolnosti. On pokazuje kako ćemo se snaći sa svojim predispozicijama i teretom generacije koji nosimo. Lični broj predstavlja naše talente, ograničenja ili zadatke vezane za širi plan postojanja. Zato ako nismo zadovoljni, ili imamo problem – ne možemo ništa promeniti osim sebe. A to znači da možemo uticati samo na svoje ponašanje; menjajući način samorealizacije. Od toga kako se ponašamo, o čemu sami odlučujemo, dobija se odgovor da li smo, kao ličnosti, harmonični ili ne. U tom smislu, lični broj, kao odraz našeg ponašanja, nije promenljiv – samo možemo da menjamo naš odnos prema zadacima, a to se kroz lični broj iskazuje kao mana ili dobra strana ličnosti.

Važna napomena!
Kao i u životu, tako isto i u Numerologiji je sve važno, ali je nešto manje a nešto je više važno. Prilikom analize datuma rođenja najmanje je važan generacijski broj, a nešto važniji je bioritamski broj; a najvažniji je lični broj. Svakom čoveku bi trebalo da bude najvažniji njegov život; iz te pretpostavke proizilazi da je lični broj najvažniji jer je on nepromenljiva kategorija. Lični broj je naša sudbina, te ono što je njime dato, biće tako. Jedino što možemo promeniti je naš odnos prema sudbini – menjanjem ili prilagođavanjem sebe datim okolnostima, a to je naš bioritamski broj. Zato kada nešto ne ide, odmah pogledajte bioritamski broj i tražite adekvatno prilagođavanje saglasno njegovim potencijalima. To i jedino možemo – da se u okvirima ograničenja, ispoljimo harmonično ili ne; prihvatiti da je drugi u pravu a ne istrajavati u svojim pogrešnim stavovima; prepustiti drugom vođstvo kada shvatiš da je borba uzaludna; duhovno se izdići iznad situacije a ne zloupotrebljavati.
Neko se neće složiti s ovim što sam rekao, ali to uopšte nije važno jer svako ima pravo na svoj stav o svemu, ali u narednim delovima knjige saznaćete kako adekvatno odgovoriti predhodnim situacijama, da ne bi zalud gubili svoju skupocenu energiju. To jest, kako i kada uraditi nešto da bi ta aktivnost imala najviše efekta – koristeći moć brojeva.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.