NUMEROLOGIJA OTKRIVA VAŠE SLABE TAČKE Koja je vaša najveća greška koju pravite u ljubavi i šta treba da uradite!

U nastavku saznajte kako možete da izračunate svoj bračni broj, a zatim proverite koje mu to slabosti pripisuju numerolozi i kako se s njima možete uhvatiti u koštac

Prema drevnim verovanjima, razni brojevi prisutni u našem životu imaju veliki uticaj na nas, a njihovim proučavanjem bavi se numerologija.

Tako, na primer, naš bračni broj igra veliku ulogu u razvoju braka. Numerolozi smatraju da bračni broj otkriva najveće slabosti para, a kada ih osvestimo lakše ćemo se s njima nositi.

U nastavku saznajte kako možete da izračunate svoj bračni broj, a zatim proverite koje mu to slabosti pripisuju numerolozi i kako se s njima možete uhvatiti u koštac.

Računanje bračnog broja

Pre svega, saznajte koji je lični broj vas i vašeg partnera i zatim saberite te dve cifre.

Na primer, vaš lični broj je 5, a lični broj vašeg partnera 3. Na kraju ste dobili broj 8. Ne zaboravite da dvocifreni broj uvek morate da svedete na jednocifreni. Na primjer, 7 + 4 = 11, 1 + 1 = 2.

Sada saberite cifre datuma svog venčanja i dodajte ga zbiru ličnih brojeva.

Na primer, zbir ličnih brojeva je 8, a venčalis ste se 12.08.2018.

1+2+0+8+2-0+1+8=22
2 + 2 = 4
4 + 8 = 12
1 + 2 = bračni broj 3

BRAČNI BROJ 1

SLABOSTI: Sklonost komunikaciji u pasivno-agresivnom tonu umesto direktne i iskrene komunikacije koja bi pomogla da se par uhvati u koštac s problemima. Veliku ulogu u odnosu igra ego kojeg partneri teško zataškaju u ključnim trenucima. Jedna polovina para preuzima dominantnu ulogu, a druga bojažljivo

SAVET: Naučite da rešavate probleme s vlastitim samopouzdanjem radeći ono što volite, a ne radeći nešto kako biste bili voljeni. Ne možete uvek imati kontrolu nad svime. Morate da naučite da prihvatite partnera sa svim njegovim vrlinama i manama i da imate na umu da niko nije savršen.

BRAČNI BROJ 2

SLABOSTI: Generalni nedostatak komunikacije. Previše ste sentimentalni i često ne znate da odvojite emocije od razuma što rezultuje donošenjem pogrešnih odluka. Problemi u komunikaciji dovode do otuđivanja.

SAVET: Ljubavni odnos karakteriše zajedništvo i partnerstvo. Niste sami u braku, sve delite s drugom osobom i nemojte to da zaboravite. Upravo je osećaj zajedništva ono što treba da jačate kako biste prebrodili probleme u odnosu.

BRAČNI BROJ 3

SLABOSTI: Teško opraštate i nikada ne zaboravljate. Ponekad smatrate da niste dovoljno dobri, ali to prikrivate sarkazmom koji vam u komunikaciji s partnerom donosi više štete nego koristi. Sklonost davanju obećanja koja nećete ispuniti.

SAVET: Morate da iskorenite svoje lične nesigurnosti pre nego što krenete da rešavate zajedničke probleme. Jedino ćete tako moći da ostvarite kvalitetnu ljubavnu vezu. Neka iskrenost postane prioritet u komunikaciji jer bez otvorenog razgovora nećete ustanoviti šta je zapravo pravi uzrok nesuglasica.

BRAČNI BROJ 4

SLABOSTI: Tvrdoglavost i potreba za kontrolisanjem. Za razliku od parova s bračnim brojem 2 koji prečesto reaguju u skladu s emocijama, a nedovoljno u skladu s razumom, parovi s bračnim brojem 4 premalo uzimaju u obzir emocije.

SAVET: Opustite se, postanite fleksibilniji i više uvažavajte međusobne stavove. Prihvatite činjenicu da bez kompromisa jednostavno nema uspešnog ljubavnog odnosa.

BRAČNI BROJ 5

SLABOSTI: Impulsivni ste i često nedosledni. Spremni na nagle promene, ali zapravo se s njima loše nosite.

SAVET: Smanjite apetite i usporite. Ne naglite s odlukama, nego dobro razmislite pre nego što napravite neku promenu i obavezno se pre toga posavetujte s partnerom. Ne isključujte jedno drugo iz potencijalno prelomnih životnih odluka.

BRAČNI BROJ 6

SLABOSTI: Pravi ste perfekcionisti u svemu pa tako i u ljubavi. Očekujete savršen odnos, a kada to ne uspete da postignete prepuštate se tugovanju, ali ne i radu na braku. Previše oklevate na svim životnim poljima.

SAVET: U trenucima kada se dogode problemi na ljubavnom planu, brak mora da vam postane prioritet. Ne gurajte probleme pod tepih – suočite se s njima.

BRAČNI BROJ 7

SLABOSTI: Nestrpljivi ste, skloni promenama raspoloženja i imate potrebu da uvek budete u pravu. Sumnjičave ste prirode i lako gubite poverenje.

SAVET: Pokušajte da budete popustljiviji i da imate više razumevanja. Razgovor s partnerom nije takmičenje u kojem morate da pobedite, to je alat koji jača vašu vezu.

BRAČNI BROJ 8

SLABOSTI: Lako planete i nakon toga se povlačite u sebe umesto da razumno smirite sukob. Sticanje materijalnih dobara na listi je prioriteta oba partnera, a problemi na finansijskom području mogu negativno uticati na njihov odnos.

SAVET: Materijalna dobra su važna, ali ne uslovljavaju nužno sreću. Ona prava istinska sreća ne izvire iz novca, nego iz vaše unutrašnjosti. Kupiti možete samo kratkotrajnu sreću. U ključnim trenucima tokom razmirica, finansije stavite na stranu i fokusirajte se na svoje emocije.

BRAČNI BROJ 9

SLABOSTI: Vrlo ste emotivni, u stalnoj potrazi za emotivnim uzbuđenjem, sposobni da pronađete dramu tamo gde je nema ili da je sami stvorite.

SAVET: Ne jurite u smeru oluje jer je najlepše ploviti po mirnom moru. Svakom braku treba malo uzbuđenja, ali nemojte da ga stvarate negativnim ponašanjem i potenciranjem negativnog razmišljanja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.