Numerologija broj imena 4

Numerologija broj 4 pozitivne osobine

Jak osećaj reda i vrednosti, borba protiv svih granica, stabilnost, velika praktičnost, naučnički um, skoncetrisanost na detalje, odlučnost da se postigne cilj, odlični organizatori i šefovi.

Numerologija broj imena 4 – nosobine

Nedovoljno mašte, preveliki detaljisti, tvrdoglavi, retko kad razmišljaju “izvan kutije”, svadljivi, teško ih je pokrenuti na akciju, preozbiljni.

Iako duhovne ili sudbinske jedinice i duhovne trojke mogu da imaju 4 kao svoj broj imena, broj 4 uglavnom nije dobar broj imena. Brojevi 1 i 3 su optimistični, idealistični i posvećeni dobrotvornim ljudskim delima.

Broj 4 čini ih opreznim i sumnjičavim. Ne stvara ni širok krug pouzdanih prijatelja. Ni u poslovnim stvarima ne donosi mnogo uspeha. Ako je moguće, pripadnici koji imaju četvorku kao broj imena treba da je promene u broj koji odgovara njihovom duhovnom broju – poput 1, 3 ili 6. To će im pomoći u uspostavljanju boljih veza sa saradnicima i zaštititi ih od njihovih tajnih neprijatelja.

BROj 4 SKLAD UNUTRAŠNJEG I SPOLJNOG SVETA

Razdoblja slabosti

Oktobar, novembar i decembar su uglavnom nepovoljni meseci za četvorke. U tom razdoblju njihova tuga se pojačava. Susreću se sa mnogim preprekama u poslu, osećaju fizičku slabost, manje su preduzimljivi, postaju lenji, suočavaju se sa gubicima i psihološkim problemima.

Razdoblja snage

Razdoblja snage za četvorke traju od 21. marta do 28. aprila te od 10. juna do 20. avgusta. Trebali bi dobro da ih iskoriste: da započnu nove poslove, ostvare nove planove, završe zaostale poslove i planiraju budućnost.

Dobri datumi

Za četvorke se 4, 13. i 22. uglavnom smatraju dobrim danima u mesecu. Povoljni su i 1, 3, 5, 12, 14, 19. i 21. ako padnu u ponedeljak. Dobri dani Subota, nedelja i ponedeljak su dobri dani za četvorke. Ako se poklope sa povoljnim datumima, daće im dodatnu snagu.

Preporučljive boje

Plava, siva, „kaki” i sve sjajne boje su dobre za četvorke. Ako se njima okruže moći će iz njih da crpu dobru energiju.

Prijatelji

Brojevi 1, 3, 4, 5, 6 i 7 su dobri za prijateljstvo. Ako su osobe s ovim brojevima rođene za vreme razdoblja snage četvorki biće im prikladniji prijatelji.

Dobre godine u životu

Godine 4, 13, 22, 31, 40, 48, 49, 58, 67, 76. i 85. su dobre godine za četvorke; dobre su i 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62. i 80.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.