„Nudila se za 250 evra!“ OPTUŽILI Ivu Grgurić za PROSTITUCIJU, izneli SKANDALOZNE DETALJE!

Ukanalili je!

U Zadruzi je u toku emisije „Pretres nedelje“ nastao haos kada je na red došla tema koja se odnosi na Ivu Grgurić i njenu priču da je bila sponzoruša.

Ona je kroz plač ponovo priznala da je imala najbolje namere kada je o tome govorila, jer je želela da pokaže devojkama kako ne treba postupiti u takvim situacijama u kojoj se ona našla.

Nakon mukotrpne situacije u kojoj je Iva priznala da je sve radila zbog očuha, kako bi njemu dokazala da vredi i da može da zaradi i izdržava majku i braću, a onda je počela da plače. Dalila Dragojević se nakon toga uključila u priču i rekla da ona zna zašto je Iva to uradila, a reč je o jednoj kako ona kaže groznoj rečenici koju joj je očuh rekao.

Zatim je Tara Simov rešila da se uključi i raskrinka svoju protivnicu Ivu, sa kojom se ne slaže od početka. Ona je nju optužila za prostituciju.

– Spavala je sa nekim mojim drugarima, nudila im se za 250 evra, imam poruke u telefonu – rekla je Tara, a Iva je sve negirala i rekla da je to gnusna laž.

Taru su mnogi osudili zbog ovoga, ali ona se držala svoje priče da ima dokaze i da je to istina. Zatim se javio novinar Ivan Gajić i Marko Đedović koji su takođe tvrdili da Iva laže.

– Ako si plaćala kiriju 800 evra za stan, što nisi pobegla u jeftiniji, a ove pare uštedela da imaš da pobegneš, ako je istina ono što si pričala – rekao je Đedović.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.