Novogodišnji ukrasi – top 5 predloga

Da bi vam stan ili kuća bili lepo ukrašeni za praznike, trebaju vam novogodišnji ukrasi, što ne mora da znači da vam ne treba puno para, već samo malo mašte. Evo predloga kako da napravite savršenu novogodišnju dekoraciju od stvari koje verovatno imate u kući.

Novogodišnji ukrasi – top 5 predloga
Novogodišnji venac – možete ga kupiti gotovog, napraviti od girlande, grana prave jelke, ali i od starog ofingera. Trebaće vam: stari žičani ofinger, ukrasi, odnosno kugle za jelku koje su vam pretekle i satenska mašna.
Ukras za sto – poput kugli koje prilično koštaju, jednostavnu dekoraciju možete napraviti uz pomoć zanimljive čaše. Trebaće vam poklopac od tegle, mala sveća, neki minijaturni ukrasi i veštački sneg.I naravno, silikon ili lepak da bi to zalepili.
Savršen ukras ili vrh za jelku možete napraviti od slamčica! Treba vam puno slamčica, boja, vezice za kablove.
Odličan ukras za jelku ili sto može biti i lažni novogodišnji kolač! Za ovaj ukras nepohodni su vam: kugla od stiropora, lepak, šljokice i korpice za mafine.
Savršeno postavljena novogodišnja trpeza podrazumeva i malo drugačiji aranžman na stolu. Uz pomoć tanjira, salvete, pribora i par ukrasa, napravite savršenog Sneška Belića koji će oduševiti najmlađe!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.