Novogodišnje sms poruke

Najlepše novogodišnje sms (tekst) poruke nalaze se ispod, pošaljite sms poruke prijateljima rodbini i obradujte ih na ovaj sada vrlo popularan način…

Novogodišnje sms poruke
Mnogo sreće i lepih snova neka ti donese godina nova, a bol i tugu što vreme stvara nek odnese godina stara.

Želim ti okeane zdravlja, mora srece i ljubavi, jezera uspeha, reke para, i nijednu kap tuge i bola. Srećna nova godina!

Kada se ponoćne svetiljke ugase i oglasi se Godina Nova, sa tobom biti neću ali ću biti medju onima koji ti žele LJUBAV, ZDRAVLJE i SRECU!!!

Dok čestitku čitas ovu i godinu čekas novu, iz mog srca primi želju dočekaj je u veselju. Nek ti život bude pun sreće i snova i nek ti je Sretna Godina Nova.

Kad poslednji čas najavi ponoć nastaće bajka najlepših snova, poljubićeš drugu umesto mene al ipak srećo SREĆNA TI NOVA.

Šaljem vam stihove umotane snegom i dobrotom, šaljem vam najlepše želje u ovoj noći okupanoj lepotom, srećna vam novogodišnja noć, a sreća i radost sami će doć.

Kad sat stane usred noći, ruku ti pružiti neću moći jer pisaću poruku ovu: da ti poželim sretnu Godinu Novu…

Želim da kod tebe tuga nikada ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa. Da ti se u NOVOJ GODINI – ostvare sve zelje i da ne zaboraviš prave prijatelje.

Neka te moj poljubac dotakne putem ovih malih slova…neka te ispuni radost nova…neka ti sva sreća sveta s’ja…Srećnu godinu Novu od srca želim ti ja.

Sve sto ti bol i mržnju stvara neka nosi goduna stara a mnogo ljubavi, sreće i lepih snova neka ti donese godina nova.

Gde ćeš za ovu godinu novu, sa kim ćeš je slaviti, ko će u ponoć, kad se kazaljke sklope, na tvoje usne ljubav staviti?

Želim ti mir u dusi, sjaj u ocima, osmeh na licu, ljubav u srcu, sreću pored sebe.Da ti svaka želja postane stvarnost a svaki pokusaj uspeh. Srećna Nova godina.

Upravo sam na vaš žiro račun broj 2008 uplatila 365 dana zdravlja, sreće i ljubavi. Puno radosti pri trošenju. Srećna nova godina.

Svima koji mi nisu poslali novogodisnju cestitku zelim da vam izgori jelka, Deda Mraz da se pok*nja u vas kamin a irvasi da kresnu vaseg psa.

Obaveštavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali čestitku za prošlu Novu godinu, da mi se želje nisu ispunile i molim vas da mi za ovu Novu godinu pošaljete keš!

Ako budeš videla čoveka u crvenom kako te trpa u vreću nemoj se uplašiti to samo Deda Mraz ispunjava moju Novogodišnju želju!

Puno radosti, osmeha i veselja i nek ti se ostvari svaka želja, da ti osmeh nikad ne napusti lice. To nisu sve želje tvoje drugarice. Koliko je želja na ovoj listi ne bi stalo, zato jednostavno sretna Nova, srce moje malo.

Na ekranu bele boje ne mogu stati sve želje moje ali mogu stati 24 slova NEKA TI JE SREƆNA GODINA NOVA!

Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i ne dozvoli da ti želje neko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!

Šaljem ti stihove umotane snegom i dobrotom, šaljem ti najlepše želje u ovoj noći okupanoj lepotom, sretna ti Božićna noć, a radost i sreća sami će doć.

Moram ti ovo priznati, mada je glupo što je preko poruke, ali ja nemam hrabrosti da ti kažem u lice, znam da ti se ovo neće svideti, veruj nije ni meni lako, ali moraćeš da saznaš istinu kad tad a i bolje da to čuješ od mene nego od nekog drugog… DEDA MRAZ NE POSTOJI!

Danas naiđoše dve dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekoše da se zovu radost i sreća. Srećna Nova godina!

Pogledaj na kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto ko lani. Nije isto godina je nova pa neka ti donese bezbroj bezbrižnih snova.

U ovim sitnim satima kad Nova godina stoji pred vratima i sve zadnje minute broje sa Vama su misli moje. Puno sreće ljubavi i mira od sveg srca sretna nova svima!

Sve što je dobro, što se srećom zove nek te prati od godine nove. Sve što je loše i nemir stvara neka odnese godina stara. Sretna Nova godina!

Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Nek ti je život pun sreće i snova, nek ti je srećna godina Nova.

Sve tvoje nevolje, patnje, borbe i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da misliš na bolje, život je kratak ne boj se nikoga, budi hrabar i voli, jer vredimo onoliko koliko znamo voleti. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj godini!

Neka ti život samo lepe stvari donese, duša večno ostane nežna i mlada, sve što poželiš neka bude tvoje, a suze da pustiš samo od sreće. Sretna ti Nova godina!

Svaka godina Nova dobra je fora, dobiješ brdo poklona tek da ne budeš dokona, a ja ću ti pokloniti sve ono što ćeš ti poželeti.

Nova godina samo sto nije neka se pjeva neka se pije pozeli nesto lijepo za svoje najmilije!!!

Ako budeš videla šoveka u crvenom kako te trpa u vreću nemoj se uplašiti to samo Deda Mraz ispunjava moju Novogodišnju želju!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.