Novogodišnje čestitke (sms poruke)

Tiho, gotovo neprimetno, primakla se Nova godina, 2020-ta. Vreme je za čestitke, poljupce i najlepše želje.

Nije ni važno na koji način ćete nekome pokazati svoju naklonost i poštovanje, važno je da ono što poželite bude Iskreno i od srca. Nova godina je nekada bila drugačija, nekada smo čestitke kupovali, smišljali i olovkom ispisivali svoje najlepše novogodišnje želje.

Sada u vreme modernih tehnologija toliko je načina da bez muke obradujete voljenu osobu, pa makar ona bila i na drugom kraju sveta. Toliko je puno načina da nekad prosto niste sigurni šta je ono pravo. Ali ne brinite ma koji način da izaberete nećete pogrešiti, namera je ono što se računa.

Kao i svake godine i ove 2017. smo vam pripremili prelepe sms čestitke za novu godinu.

Novogodišnje čestitke (poruke) za 2020. godinu
Jedna mi se želja na srcu rodi, malena, sićušna, misao samo, da ove godine nove, konačno ostvariš sve svoje snove, poželeh još od Deda Mraza da put ti bude utabana staza. Srećna Nova 2020!!!

Dok na nebu trepere zvezdice male, njihova svetlost želje mi snaži, od srca ti želim sve najbolje a samo se iskrena želja važi. SREĆNA NOVA!

I noćas kreće ponovo sve, u krugu celi život stane, kao i uvek želim ti sreću, želim ti lepše, bolje dane. Ništa sreću da ti ne kvari, a sve što želiš da se ostvari. Srećna Nova godina!

Noćas ću ti sve reći, ništa ti prećutati neću, želim ti ljubav, radost i mudrost, želim ti zdravlje i beskrajnu sreću. Život da živiš kao iz snova, srećna ti ova godina nova!

Pozdravi noćas godinu što stiže, da bude bolja nego ova stara, nek ti donese sreću i zdravlje i neke nove šanse stvara. SREĆNA NOVA 2020. GODINA!

U novoj godini želim ti sreću,ona je dovoljna za mogo toga, želim ti radost od svega veću a zdravlje za tebe i bližnjeg tvoga. Sve najbolje od srca!

Nova godina je poput praznog lista, na kome se ispisuju osećanja čista, ljubav, zdravlje, sreću i veselje to su ti moga srca želje. Srećna i berićetna Nova 2020. godina!

Od danas samo misli na bolje, život je kratak pronađi volje,
ne boj se živi, ljubi i voli, provedi život bez tuge i boli.
Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj 2020. godini!

Ove za nama bile su teške, u ovoj novoj godini i to bez greške, mnogo se tvojih ostvarilo snova, šta drugo da poželim, Srećna ti Nova!

Nova je godina šansa nova, da kreneš putem svojih snova, da nižeš uspehe, ostvariš želje, da imaš prave prijatelje. SREĆNA NOVA GODINA!

Kada se noćna svetla ugase, i kada se ponoćna zvona oglase… sa tobom biti neću, ali ću biti medju onima koji ti žele zdravlje i sreću. Srećna Nova 2020. godina

Čarobna je ova novogodišnja noć, kroz vazduh treperi čudesna moć, i zato dok traje čarolija ova, želim ti ostvarenje svih tvojih snova. SREĆNA NOVA!

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.