Novi trendovi za uređenje doma – Kuhinja

Vreme je za uređenje doma. Početak godine, početak nekog novog perioda u našem životu ili samo nagoveštaj proleća kaže nam: vreme je za promene!

Znamo da sve promene dolaze od nas samih, pa zašto ne početi od prostora u kom živimo? Znamo da je svaki početak težak, pogotovo ako menjamo stare navike ali korak po korak i bićete tamo gde ste se i zamislili. Mi smo svakako rešili da vam u tome pomognemo. Mali trikovi koje ćemo vam otkrivati olakšaće vam put do nekih možda većih promena koje ste planirali da napravite, kako u životu tako i u prostoru u kom boravite.
I gde je bolje početi nego u srcu i ognjištu kuće, u kuhinji? Predstavljamo vam pet kuhinjskih trendova koji su napravili veliki bum i olakšaće vam uređenje doma u samo par koraka. Nemojte primenjivati sve u isto vreme. 🙂

Inspirisani okeanom
Ono što je prvo naglašeno je da na scenu stupaju neobične, hladne boje inspirisane severom i okeanom. Plava i zelena u kontrastu sa bojom drveta ili sa paternom drveta ispod ove dve boje je ono što bi bilo fenomenalno da primenite. Zaboravite sive, bež i sve druge neutralne nijanse i zamenite ih bojama koje će definitivno ostaviti utisak na svakoga ko proviri u vašu kuhinju. Ako vam je mnogo da sve počinjete ponovo, zamenite samo frontove kuhinjskih elemenata.

Ultra Violet
Jako Ljubičasta, je boja koja je proglašena za boju godine i za boju koja će dominirati u svim aspektima dizajna. Koju god prostoriju u stanu uređujete potrudite se da ovu boju upotrebite. Ova dramatična boja budi osećaj luksuza i elegancije. Dovoljno će biti da okrečite zidove u ljubičastu ili da ubacite detalje i već ste ušli u korak sa trendom.

Tamne radne ploče
Tamne, duboke radne površine su nešto što svakako privlači dosta pažnje. Verujemo da ste iznenađeni i da vam to budi dosta sumnje, i nama bi ali u prostoru tamne radne površine, pločice pa i podovi toliko odvajaju prostor da on izgleda samo veći i dublji. Proverite, zavolećete svoju novu kuhinju, to vam garantujemo!

Mešajte boje
Dani jednobojnih kuhinja su daleko iza nas. Ove godine ono što bi trebalo da primenimo je mešanje raznih boja, naravno usklađenih, ali ni materijale ni boje ne moramo da biramo iste.
Korišćenje više boja u kuhinjama postalo je popularan trend ove godine. Na primer, bojanje osnovnih zidova ili ormara u tamnim ugljeničnom tonom i gornjie ormariće i zidove u kremastim sivo-bele tonove je nešto što sve češće viđamo. Sasvim je u redu da vam elementi budu od medijapana, sto od punog drveta, mermer kao radna površina u potpuno drugoj boji od prethodna dva i stolice od kože koja je u totalnom kontrastu. Zabavite se.

Visoki kontrast – Mramor
Potpuni trend koji dugo godina sigurno niste videli niti ste na to negde naleteli i podseća vas na nešto što više nije „popularno“. Mramor. Ovo radite u svom domu kada želite da pokažete da imate stav. Dramatično je, potpuno neoubičajno i verujte nam, niko neće ostati ravnodušan. O vašoj kuhinji će se pričati. Ovo je takođe trend koji se pojavljuje, vraća ove godine ali obećava da će još dugi niz godina biti veoma popularan.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.