NOVE TAPETE ZA “PROSVETLJENJE” DOMA INSTABILELAB

Čim smo čuli da nova kolekcija italijanske firme Instabilelab nosi naziv Light + Light, bilo nam je jasno da će biti mnogo svetla u igri.

Ali, s obzirom da se radi o kompaniji koja se već punih 6 godina bavi proizvodnjom svetlosnih tapeta kako za unutrašnju tako i za spoljnu upotrebu, nismo mnogo brinuli.

Reč je o još jednom u nizu italijanskih proizvođača koji posebnu pažnju (osim na sjaj) pridaje originalnom i uzbudljivom dizajnu. Što je, priznaćete, i neophodno kada su ovakve tapete u pitanju.

Cilj Instabilelab-a bio je da na jednom mestu okupi profesionalce sa iskustvom u grafici i dizajnu enterijera, pa se za njih slobodno može reći da su neko ko stalno raste, razvija se i unapređuje svoje proizvode.

Njihova misija je da kombinovanjem različitih ideja i stilova stvore nove koncepte u svetu ove sve popularnije “zidne garderobe” koja mora biti još i dovoljno zavodljiva i privlačna za svako oko.

A svaki zid, svaki pod, plafon pa i sam nameštaj u prostoru mora biti spojen u jednu celinu bez prekida. Upravo to se postiže ovako efektnim dekorom koji nude njihove tapete.

Ovoga puta, u kolekciji Light, linije preovladavaju kompletnom atmosferom, i savršeno se slažu sa gotovo svim prostorijama. Bilo da je reč o dugačkom hodniku, udobnom dnevnom boravku ili trpezariji, ove tapete će zaista oplemeniti… pardon prosvetliti svaku sobu.

Pa čak i teretanu!

Na kraju dodajemo i to da je dobra stvar u celoj ovoj priči što i vi sami možete odabrati tapet koji želite i tako u saradnji sa njihovim vodećim dizajnerima učestvovati u opremanju svoga doma.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.