Nova verzija Facebook Messengera približava korisnike Instagramu

Prateći nedavni redizajn Facebooka, i popularna čet aplikacija Messenger je, sa posljednjim ažuriranjem, dobila novi izgled i nekoliko novih unapređenja.

Aplikacija je, za početak, dobila redizajnirani logo, nove pozadinske čet teme, kao i dva nova načina rada, selfi stikers (selfie stickers) i veniš (vanish) mod.

Uvođenje dva nova moda posljedica je teženje za većim povezivanjem korisnika Facebooka sa njihovim prijateljima koji preferiraju Instagram.

Nova ikonica je od „čisto“ plave postala plavo-ružičasta, sa prelazom boja u stilu Instagrama, što bi trebalo da ukaže na to da povezivanjem aplikacija sama komunikacija postaje dinamičnija i zabavnija.

Mogućnost menjanja tema u pozadini četa korisnicma daje veću mogućnost personalizacije, „selfie stickers“ omogućava dodavanje ikonica na fotografije, a „vanish mode“ brisanje prepiski, piše „The Verge“.

Očekuje se da će mogućnost komunikacije sa korisnicima Instagrama, iz same aplikacije, postati dostupna uskoro, ali u početku samo za korisnike iz Sjeverne Amerike.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.