NOVA GEJ AFERA? Miljana ŠOKIRALA ukućane – Iznela PRLJAV veš OVIH zadrugara! Auuu!

Iznenadila sve!

U toku su „Pitanja novinara“. Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima su izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Miljana je iznenadila sve kada je sa novinarima podelila trenutak koji je uhvatila između Filipa Reljića i Mateje Matijevića.

– Moram da vam kažem nešto, njih dvoje su se nešto muvali, gledali su se, malo šaputali. Čim sam to rekla, Filip je počeo da mi deli komplimente, Mateja je počeo da muva neku devojku ovde. Znam da postoje neke emocije ovde – govorila je Miljana, a zadrugari su bili u šoku.

– Ja hoću da kažem mojima da ne slušaju Miljanu. Mi smo nova lica u rijalitiju. Naravno da ću da se družim sa njim, pričali smo nešto – govorio je Matijević.

– Priznaj! Biće ti lakše – rekla je Miljana,.

– Ja podržavam gejeve, ali ne možeš tako da pričaš. Rekao sam mu da je Jelena Krunić baš slatka, nisam hteo da ispadne da je onako džiberski, i to je to – govorio je Filip, a onda su se spomenuti zadrugari zagrlili kako bi dokazali da između njih postoji samo prijateljstvo.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.