NJIMA JE ŽIVOT PESMA Četiri najkreativnija znaka Zodijaka!

Oni izražavaju svoju kreativnost u svim poljima života!

Iako se umetnici rađaju u svim znakovima, najviše se umetničkih duša ipak rađa u sledeća četiri znaka zodijaka.

Bik

Bikovi su veliki estetičari. Njima je izuzetno bitno u kakvom prostoru žive, kakve umetnine im vise na zidovima, ali ono što im je najvažnije je kako izgledaju. Upravo zato se njihova umetnička nota vidi u vrlo kreativnom načinu šminkanja i oblačenja po čemu se razlikuju od drugih.

Lav

Lavovi obožavaju biti u centru pažnje i od malena sanjaju o tome da postanu glumci, pevači ili bilo šta drugo što će ih učiniti slavnima. Ono što im ide u prilog su mnogobrojni talenti kojima su obdareni pa im uglavnom svaka umetnost kojoj se posvete ide od ruke, bio to ples, pevanje, gluma ili nešto slično.

Rak

Rakovi kroz kreativnost iskazuju svoje emocije. Obožavaju slikati, fotografisati, pevati i raditi bilo šta što im može poslužiti kao „izduvni ventil“. Ipak, ne vole pažnju i scenske nastupe pa svoj dar uglavnom zadrže za sebe.

Vodolija

Vodolije su izuzetno inovativni i genijalni po pitanju svoje umetnosti. Obožavaju raditi na projektima kakvi još nisu viđeni, a njihova natprosečna inteligencija i smirenost im jako pomažu da u tome uspeju.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.