NJIMA JE TEŠKO PARIRATI One su najstrastvenije u celom horoskopu: 3 znaka koja nećete lako obuzdati

Prepuštaju se strastima.

Njih ne interesuje šta im okolina priča iza leđa – prepuštaju se svojim strastima i uživaju u svakom trenutku. Dame u ova tri znaka su definitivno najstrastvenije u celom horoskopu. Imate li dovoljno hrabrosti i energije da probate da ih ukrotite?

OVAN

Ako želite da budete sigurni da ste je osvojili, morate da budete potpuno sigurni da ste je zadovoljili, jer će inače bez premišljanja odlepršati dalje. U s*ksu bez problema govori i pokazuje šta joj se dopada, tako da vam ne ostavlja prostora za preispitivanja. Na vama je samo da joj ispunite želje, ukoliko želite da je zadržite.

BLIZANCI

Za Blizance uvek važi izreka da imaju dva lica, a slično je i u ljubavi. S jedne strane deluju kao žene stvorene za divlji se*s, a s druge strane kao nežna bića koja bi samo razgovarala i mazila se. I istina je da žele oba. Ukoliko joj uskratite jedno od ta dva, baš kao i Ovnovi, pobeći će kod nekog spremnijeg da joj udovolji.

RIBE

Iako ne deluju kao živa vatra, kada žena Riba izabere svog muškarca, otvoriće mu potpuno novi pogled na s*ks, posle koga ništa više neće biti isto. Žene Ribe retko varaju, ali se zato vrlo lako i brzo hlade, pa se potrudite da im održite pažnju u krevetu tako što ćete stalno isprobavati nešto novo sa njima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.