Njegova majka je vaš problem

Vaš partner će uvek biti „mamin mali sinčić“, što može da znači da je srećna što je on našao pravu ljubav, ali – može da znači i da je ona ljubomorna.

Neko bi rekao da je ovaj problem zastareo koliko i nošenje korseta, jer nekada su majke bile isključivo fokusirane na svoj podmladak, ali danas mnoge od njih imaju svoju karijeru i ne bi toliko trebalo da se mešaju u živote svoje dece. A da li je i u praksi tako?

Ona ne mora zvanično da vam bude svekrva ako vi i vaš partner niste venčani, ali je ona još uvek njegova majka i moguća baka vaše dece. Stvar može da bude komplikovana ako vas ona stalno poredi sa njegovom bivšom devojkom ili ženom. Sa druge strane, vaš odnos može biti dobar sve dok se ne venčate ili dok ne dobijete decu.

Kada je Lora upoznala Džejmsa, advokata, nije mogla da shvati zašto je još uvek bio sam. Onda je upoznala njegovu majku: „To je kao živeti sa nekom vrstom veštice. Šta god da uradim nije u redu. Stalno želi da me ponižava. Ona je vegetarijanac i kada god ja mojoj deci dajem meso, ponaša se kao da ih hranim otrovom. Ona je svu svoju decu dojila po devet meseci, pa zato mojih četiri nije dovoljno. Zatim, ona veruje da je ženi mesto u kući, pa sam stoga ja najveći idiot na ovom svetu, jer želim da imam svoju karijeru. Takođe, ona ja veoma religiozna, tako da mojim sinovima stalno puni glave glupostima o paklu.“

Džejms nije želeo da se meša i posle pet godina pakla, Lora se prijavila za posao u Americi, pa su otišli iz Engleske. Lora je pobedila u ovoj borbi, ali nije mogla da pobedi u celom ratu. Njena deca dva puta godišnje idu kod bake, a potom se vraćaju sa najčudnijim mogućim pitanjima. „Ja svog muža volim veoma, veoma mnogo, ali sada razumem zašto nijedna devojka pre mene nije mogla da ostane s njim.“

Dakle, šta učiniti kada je preventiva u pitanju? Da li treba da automatski otkačite dečka kada vam kaže da obožava svoju majku ili da je ne podnosi? Ako mrzi svoju majku, postoji šansa da mrzi sve žene; a ako je previše blizak s njom, to može da bude problem, jer je potencijalni znak emocionalne nezrelosti. Ekstremnost u oba slučaja nije dobra.

Veza između majke i sina može biti veoma jaka i duboka, što dovodi do problema. Žena najpre mora učiniti da muž bude svestan problema. Veoma često, sinovi su nemoćni u odnosu na svoje majke i onda jednostavno ne primećuju tenziju, ili se prave da je ne primećuju. Ili će smirivati svoju majku, a od žene tražiti da se uklapa. Ali ovo retko funkcioniše.

Umesto toga, majci treba dati uljudnu i taktičnu poruku koja kaže: „Ja sam sada odrastao i oženjen i moja žena mi je važna isto koliko i ti“. Ukoliko postoje znaci problema pre braka, a muškarac nije sposoban ili ne želi da se bori sa njima, preporučuje se da se držite na odstojanju. Za vaše dobro.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

NAJBOLJE LJUBAVNICE ZODIJAKA: Dva horoskopska znaka čije predstavnice u krevet donose STRAST I SEKSI LUDILO

Pročitaj →

ZVEZDE OTKRIVAJU: Saznajte gde ćete upoznati ljubav svog života

Pročitaj →

NAJOKRUTNIJI I SASVIM ISKREN HOROSKOP: Zašto SVI PREZIRU Škorpije i Izbegavaju RAKOVE

Pročitaj →

Dnevni horoskop za 27.oktobar 2020

Pročitaj →

Učinkovite tehnike ženske samoobrane

Pročitaj →

PCOS – koliko je česta pojava među ženama?

Pročitaj →

Ova hrana UBIJA osobe sa visokim pritiskom!

Pročitaj →

Tvid suknje koje nikad ne izlaze iz mode

Pročitaj →

Žena od sultana 2. dio

Pročitaj →

Koje je pravo ime Kristijana Golubovića?

Pročitaj →

Načini na koje roditelji pogoršavaju stanje sa strahovima kod svoje dece

Pročitaj →

DIY piling za usne od bundeve

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.