NJEGA DO SADA NISMO IMALI PRILIKE DA VIDIMO: OVO je sin Dina Merlina, a nećete verovati čime se BAVI!

Mlad, pametan i ambiciozan čovek!

Kruna ljubavi Lejle i Dina Dervišhalidovića, poznatijeg kao Dina Merlina, su ćerka Naida (32) i sin Hamza (26), koji su izrasli u ambiciozne i pametne mlade ljude, čiji je fokus na građenju samostalnih poslovnih uspeha.

Nisu deo estradnog sveta i tome ni ne teže, pa se njihove fotografije sa javnih dešavanja gotovo uopšte ne mogu pronaći.

Hamza Dervišhalidović se školovao u Berlinu, a studirao je Menadžment i političke nauke u Istanbulu.

Iako ga nema ispred kamera i fotoaprata, Hamza je među timom ljudi koji učestvuje u svim projektima koji se tiču njegovog oca. Ono što je svakako interesantno je i to koliko lični na svog oca.

Naida Dervišhalidović okrenuta je informatičkim naukama i internacionalnoj karijeri, a može da se pohvali i završenim postdiplomskim studijama na Oksfordu u Velikoj Britaniji.

Dino Merlin retko govori o svojoj deci i njihovim uspesima za medije, ali jednom prilikom istakao je da Naidu ne zanimaju materijalne stvari, te da je prizemna i vredna devojka.

– Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, „kavijara i šampanjca“. Navikla se na skroman život, pa je njen odgovor na moje pitanje – šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: „Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući“. Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina – istakao je svojevremeno popularni pevač u intervjuu za hrvatsko izdanje lista „Glorija“.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.