Niste se udale? Nemojte ni pokušavati, sretnije ste!

Paul Dolan, profesor bihevioralnih znanosti na London School of Economics, izjavio je kako muškarci imaju koristi od braka jer se ”smire”, dok isto ne vrijedi i za žene.

Muškarci bi se trebali oženiti kako bi poboljšali svoje blagostanje, ali žene se ne bi trebale zamarati s udajom, rekao je vodeći stručnjak za sreću, koji kaže da su neudane žene, bez djece, najsretnije osobe u društvu. Paul Dolan, profesor bihevioralnih znanosti na London School of Economics, izjavio je kako muškarci imaju koristi od braka jer se ”smire”, dok isto ne vrijedi i za žene, piše Daily mail. ”Muškarci imaju manje rizika, zarađuju više na poslu i žive malo duže, dok žene s druge strane, moraju sve to trpjeti i umiru prije neudanih žena. Dakle najzdravija i najsretnija podgrupa stanovništva su žene koje se nikada nisu udavale niti imale djecu.”, poručio je Dolan.

Dolanova najnovija knjiga, Happy Ever After, navodi dokaze iz američke ankete o korištenju vremena (ATUS), koja je uspoređivala razinu zadovoljstva i tuge kod neudatih, oženjenih, razvedenih i udovica. Dolan je kazao kako bi njegovo istraživanje moglo skinuti društvenu stigmu s neudatih žena. Unatoč blagodatima života bez djece, Dolan kaže kako se brak i djeca još uvijek smatraju znakovima uspjeha, što bi neke samohrane majke moglo dovesti do toga da se osjećaju nesretnima zbog načina na koji ih doživljavaju. No da skratimo priču citiramo prof. Dolana koji kaže: ”Ako si muškarac trebao bi se oženiti, no ako si žena, nemoj se mučiti.”

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.