Nisam u vezi, ali sam sretna.

Vidim mnogo djevojaka ili žena koje strahovito pate jer nemaju vezu.

Ja sama nemam ljubavnika i savršeno razumijem želju biti s nekim, podijeliti život s muškarcem koji će voljeti, ali ono što sada ne razumijem je bol koja te sprečava da živiš svoj život u nedostatku partnera.

Godinama sam čekala da mi muškarac donese sreću. Godinama nisam živjela onako kako sam željela jer sam trebala muškarca da me ispuni. Godinama sam mislila da sa mnom nešto nije u redu kad nisam u vezi s muškarcem. Godinama sam u toksičnoj vezi samo zato da u ovom društvu nisam sama.

Morate voljeti sebe

Sve do jednog dana. Dan kad sam shvatila da mi niko ne može donijeti sreću osim mene same, niko me ne može ispuniti ako to ne učinim za sebe, da me niko ne može voljeti prije nego što volim sebe.

Shvatila sam koliko je važno „raditi“ da imam dobar odnos sa sobom. Da biste uživali provoditi vrijeme sami sa sobom, upoznati sebe i raditi stvari koje volite, bilo da ste u vezi ili ne.

To je ravnoteža od koje ovisi naš mir, ispunjenje i radost

“Neuravnoteženi ljudi imaju neuravnotežene odnose.“ Vratila sam si vrijeme i shvatila koliko je to istina.

Činjenica da se u sebi dobro osjećam uopće ne znači da ne želim vezu. Naprotiv.

Želim vezu ali ne treba mi veza da me usrećuje! Zapravo, to je moj zaključak. Ne očekujem da će mi neko pružiti sreću, ali voljla bih podijeliti sreću s nekim. Jer iskustvo mi govori da imati muškarca nije sinonim za sreću!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.