Nina Prlja – Biografija

Nina Prlja je poznata starleta i učesnica reality programa „Parovi 6“ na TV „Happy“, koja je otvoreno pričala o svim svojim greškama iz prošlosti, te o teškom odrastanju i problemima u kojima se često nalazila zbog upadanja u „loše društvo“.

Nina je na žalost bila poznata i pre svog učešća u čuvenoj vili „Parova“, jer je prema pisanju medija, pokušala da u decembru 2016. godine, prošvercuje određenu količinu kokaina u Dubai, te su je pak u tom kontekstu i prozvali – narko starleta.

Upravo zbog toga što je uhvaćena u pokušaju šverca droge, lepa starleta je osuđena na kaznu zatvora, koju je delimično odslužila u CZ-u u Beogradu, a od aprila 2017. godine se nalazila u kućnom pritvoru uz obaveznu „nanogicu“ i zabranu kretanja.

Nina Prlja – biografija
Nina Prlja je rođena u Beogradu, 1992. godine, i veoma je rano ostala bez oca, što je kako sama starleta kaže, veoma potreslo i nateralo da se osamostali i da nauči da brine o sebi.

U periodu svog odrastanja, starleta ističe da nije imala uobičajeno srećno i bezbrižno detinjstvo, te da je često imala pogrešne odluke koje su je puno koštale, i da je konačnu odluku da se sasvim promeni i da ode u Dubai, donela kada joj je umro najbolji prijatelj.

Pre odlaska u Dubai, Nina se u beogradu bavila privatnim biznisom, i punih sedam godina je ona radila kao frizerka, te je pored dobre zarade i samostalnosti, imala priliku da se upozna sa veoma brojnim poznatim ličnostima, koje su rado posećivale njen salon, jer je bila vrlo popularna i odlično je radila svoj posao.

Iako je u Beogradu od frizerskog zanata imala vrlo pristojnu zaradu, Nina je odlučila da isti posao pokuša da plasira i u Dubaiu, te se jedno vreme uspešno bavila svojim poslom, da bi kasnije Nina počela da radi i kao hostesa, na raznim ekskluzivnim zabavama i prijemima.

Zbog svog vrlo atraktivnog fizičkog izgleda, Nina je ubrzo „zapala za oko“ brojnim bogatim i baš uticajnim ljudima iz raznih poslovnih sfera, te je dobijala ponude razne vrste, od onih pristojnih pa do sasvim „neprihvatljivih i vulgarnih“.

Iako su je mnogi povezivali sa poslom elitne prostitutke, te sa narko mafijom, starleta ne skriva da je neke od ponuda boigatih biznismena prihvatala, ali napominje da se sa njima samo družila i večerala na raznim prijemima, u zamenu za skupe poklone ili za novac, te da ničega intimnijeg nije bilo.

Pomenuta afera sa kokainom, Ninu je obeležila kao „narko-starletu“, ali je ona u „Parovima 6“, otkrila da joj je droga podmetnuta, te da je sasvim neosnovano optužena i osuđena, iako nije ni znala da nosi drogu.

Učešće u „Parovima 6“, kao prilika da pokaže svoje „pravo lice“

Krajem 2017. godine, Nina Prlja je prihvatila ponudu TV „Happy“, da postane učesnica šeste sezone „Parova“, kao jednog od najpopularnijih reality programa u našoj zemlji, jer je kako kaže videla priliku da sebe pokaže i prikaže kao jednu sasvim normalnu devojku, koju je splet čudnih okolnosti odveo u neke situacije za koje nije bila odgovorna ni kriva.

Naime, starleta je u svim svojim izjavama u poznatom šou programu, bila i više nego iskrena, te je otkrila da ju je nekadašnji momak u koga se naivno zaljubila, prevario i „uvukao u svet droge“, te da je bio vrlo bogat i uspešan, jer je bio pripadnik kriminalnog miljea, a da sama Nina nikada u to nije posumnjala.

U „Parovima“ je objasnila i kako je nasamarena od strane udate gospođe koja je u stvari radila za njenog momka, te i prenosila drogu, kao i da su joj aferu „kokain“ smestile upravo osobe kojima je najviše verovala, i da je sasvim nevina provela u pritvoru punih sedam meseci.

Kako Nina kaže, u CZ-u nije imala probleme sa ostalim zatvorenicama, niti je pak dobijala česte batine, a kako su prenosili tada razni pisani i elektronski mediji, i pri tome je istakla da je veće probleme imala u kućnom pritvoru, kada je nosila „nanogicu“, jer je počela da razvija strah od zatvorenog prostora, te je imala napade panike, zbog kojih je skoro svakodnevno morala da je posećuje Hitna pomoć.

Ljubavni život Nine Prlje
O ljubavima poznate starlete i nekadašnje beogradske frizerke, zna se dosta malo, ali je poznata činjenica da su je u Dubaiu „saletali“ brojni arapski milioneri, te da je radila i kao elitna poslovna pratnja, brojnim uglednim biznismenima i bogatašima.

Manje je poznato i to, da je jedan Arapin po svaku cenu Ninu želeo da odvede u svoj harem, i a kako je jedna njena prijateljica istakla u medijima, Nina se od njega jedva spasila, jer je bio vrlo moćan i uticajan, a kako mu je Nina baš „zapela za oko“, pokušavao je na sve načine da je pridobije za sebe.

Kako je ranije i napomenuto, Nina je bila u vezi sa poznatim beogradskim biznismenom Ivanom Radovićem, koji je pod „maskom“ firme „Premium consulting logistic“, uveliko švercovao drogu u Ujedinjene Arapske Emirate, a jedna od njegovih „mula“, bila je upravo Nina, koja je kasnije u policiji demantovala takve navode, i u odbrani iznela da joj je sve namešteno i podmetnuto, ali je ipak morala da odsluži sedmomesečnu zatvorsku kaznu, od čega je prva četiri meseca provela u beogradskom Centralnom zatvoru, a preostala tri meseca u kućnom pritvoru.

U reality programu „Parovi“, Nina je ostvarila strasnu vezu sa učesnikom Mladenom Vuletićem, koja se na kraju čak i završila brakom pred kamerama, a da li će on potrajati i u „stvarnom svetu“ ostaje nedoumica, pošto je temperamentna Nina ispala iz „Parova“ samo dva dana pre početka finala.

Zadovoljna učešćem u reality programu, planira da postane spisateljica i glumica
Iako je odmah nakon ulaska u vilu „Parova, Nina Prlja naišla na brojne predrasude i osude svih ukućana, te često dolazila u sukobe sa poznatom beogradskom starletom Tijanom Ajfon, ona ističe da je svojim učešćem zadovoljna, te da je uspela da pokaže da je iskrena i otvorena osoba koja je samo bila na „pogrešnom putu“, te da će se u budućnosti potruditi da sve greške ispravi.

Kao jednu od svojih najvećih pogrešaka, lepa Nina navodi to što je kao vrlo mlada ostavila svoju bolesnu majku, koja je kasnije preminula od karcinoma, te da joj sećanje na taj period budi ružne i teške uspomene, i da ne želi da se na to osvrće, jer „vreme ne može da vrati“, ali bol ostaje.

U svojoj daljoj karijeri, Nina planira da izda knjigu, koju je već napisala te i da snimi film o svom burnom životu, a takođe ima želju da ukloni silikonske implante koje je ugradila u gornju usnu, te da vrati svoj prirodni izgled.

Ime i Prezime: Nina Prlja

Nadimak: /

Datum i mesto rođenja: 1992. godina, Beograd, Srbija

Zanimanje: starleta; klaberka; TV lice

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.