„NIKAD POKVARENIJU OSOBU NISAM UPOZNAO!“ Tomović osuo PALJBU po Miljani, a onda OVO poručio Zoli!

Ove nedelje potrčci su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, a njihovi cimeri imaju pravo da nominuju jednog od njih dvoje, tačnije onog kome žele da vide leđa.

Vladimir Tomović je izneo obrazloženje za svoju nominaciju.

– Šta da kažem, ne znam, Miljanu poznajem četiri godine, Zolu sam upoznao ovde. Miljani nema šta nisam rekao, bili smo u miru, o toj devojci stvarno ne znam… Žao mi je što nisam poneo Vujakliju pa da mogu da dodam reči, ono što sam o njoj rekao je malo. Nikad više nisam upoznao pokvareniju osobu, ona je uvek napadala prva, perfidna, lukava. Ima ona i vrlina, velikodušna je, nije sebična, ali sve te njene vrline padaju u vodu, kada ona pokaže na delu svoju bolest i ja nju ne mogu da komentarišem kao normalnu osobu. Jer ovo što ona radi, to se graniči sa ludilom. Zola, on je velikomučenik, ali je sam birao, to je trebalo da se bije, dok je bilo vreme, ja bih voleo nekoliko sati u tri sa tri da ga uhvatim, ali nemam tu mogućnost. Neka se bori, želim mu da se izbori za svoj razum – bio je žestok Tomović.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.