NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE! Iva dobila INFORMACIJU iz spoljnog sveta, Veliki šef odmah REAGOVAO?!

Savladala je osećanja!

Drvo mudrosti je pozvalo Ivu Grgurić u Rajski vrt kako bi je obavestilo da sakupi novac i ostavi ga u poštanskom sandučetu ukoliko želi da se čuje sa svojim najbližima. Iva je odmah potrčala i čim je ugledala majku na ekranu, briznula je u plač.

– Mila, anđele, nemoj da plačeš da ne bih i ja. Super si, stalno te svi gledamo i pratimo i podržavamo. Braća ti spavaju, svi spavaju – pričala je Ivina mama.

– Da li mi nešto zameraš? – upitala je Grgurićeva.

– Slušaj, Iva, ovako… Sve je u redu, imaš podršku potpunu. Barbara te pozdravlja, Leo je super, sa stanom je sve u redu. Pozdrave šaljem Stefanu, Matoroj, Filipu, veliko poštovanje Mići, Ivani Šopić. Slušaj, nemoj da piješ i nemoj da pričaš o s*ksu, ni o stvarima iz spoljnog sveta. Ne spominji nadimke. Hoću da imaš stav. Reci šta imaš i kraj priče. Niko ti neće ništa, imaš svoj gard. Kada imaš problem sa Stefanom, probaj sa njim da sedneš i da razgovaraš. Nemojte gurati stvari ispod tepiha. Nije ti lako, ali moraš da izdržiš – posavetovala ju je majka.

– Stefan, Šopićka, svi te pozdravljaju – rekla je Iva.

– Poruči Matoroj da je Sanja voli i da ništa što je izrečeno nije istina. Janjuša mi pozdravi. Ljubim ga – rekla je Ivina mama, a poziv se onda prekinuo i Grgurićeva je ispričala zadrugarima šta joj je mama rekla.

Mnogi su komentarisali na društvenim mrežama da je zabranjeno unositi informacije iz spoljnog sveta, te tako Ivina majka nije smela da spominje Sanju i da otkriva šta je istina. Dodali su da je Veliki šef reagovao i prekinuo razgovor .

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.