Neverovatne make up transformacije

Magija savremene šminke je neverovatna.

Osim što može da prikrije sve nesavršenosti na licu, ona u krupnom planu ističe lepotu jedne dame, dajući joj priliku da upozna sebe samu u novom svetlu. Jedan ruski make up umetnik, je u tom pogledu otišao zaista daleko. On je ženama i devojkama širom sveta koje su se prepustile njegovoj veštini šminkanja omogućio da iskuse ono što on zove „efekat Pepeljuge“.

 

Njegovo ime je Vadim Andreev, i slobodno ga možemo nazvati mađioničarem. Videvši u svakoj od dama koje su stale pred njega skrivenu lepotu, nezavisno od njenih godina, Vadim je uz pomoć šminke istakao dubinu njihovih pogleda, punoću usana i karakter joj se skrivao pod velom svakodnevnog života. Među njegovim klijentima su brojne poznate ličnosti širom Rusije, uključujući i supermodel Narašu Korolevu.

Vadim je kako kaže posebno ponosan na činjenicu da svojim radom vraća osmeh žena na lice. Svoje dela deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, postavljajući pri tom – stari i novi izgled, jedan kraj drugoga. Vođen mišlju da svojim radom on ne skriva samo nesavršenosti i godine, već ističe ono što je zaista lepo i jedinstveno, omogućavajući svakoj dami da doživi sebe kao istinsku lepoticu, kakva jeste.

Na pitanje – zašto voli ova poređenja, Vadim odgovara da ga je uvek privlačila magija transformacije. Poput gusenice koja se pretvara u leptira. On želi da žene postnu svesne svoje lepote i da im omogući da se osećaju prijatno u svojoj koži. Videvši na njihovim licima nakom završetka šminkanja, osmeh i oduševljenje, kao i dodatno samopouzdanje, Vadim tvrdi da ga to navodi da svoj rad smatra uspešnim.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte neverovatnu magiju make up-a.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.