Nevena Arsić – Biografija

Nevena Arsić je sa svojom sestrom identičnom ili jednojajčanom bliznakinjom Miljanom, postala javnosti prepoznatljiva nakon voditeljske karijere na TV „Happy“, koja na žalost nije potrajala dugo, te su dve sestre nakon trogodišnje medijske pauze odlučile da uđu u reality program „Zadruga 2“, pošto su ih u „Maldivima“ najpre odbili a potom im na pomenutoj TV „Happy“ dali ulogu voditeljki.

Inače, iako su identične bliznakinje, Nevena je malo temperamentnija od svoje sestre Miljane, te je u „Zadruzi“ ona ta koja se suprotstavlja kada ih obe neko napada, i došla je u centar pažnje pak nakon saznanja da je bila u romansi sa učesnikom pomenutog reality-ja, Bojanom Gaćešom (koji je diskvalifikovan iz „Zadruge 2“, nakon jedne vrlo neumesne šale na račun tragično nastradale devojčice u toku bombardovanja Jugoslavije), sa kojim je navodno i ostala u drugom stanju ali je i izgubila bebu.

Pogledajmo sada Neveninu biografiju.

Nevena Arsić – biografija
Atraktivna plavuša Nevena Arsić je rođena u Beogradu, u Srbiji kao identična bliznakinja sa sestrom Miljanom, te ima i još jednu mlađu sestru, a njihovi roditelji Slađana i Saša Arsić kad su one bile tek rođene razišli, te su sestre odrastale sa majkom i bakom, i njihov biološki otac čak nije ni upisan u njihovu krštenicu.

Nevena Arsić je kao i njena rođena sestra Miljana fakultetski obrazovana na Fakultetu za kulturu i medije, a takođe je fitnes trener i PR menadžer, te obožava pažnju medija, i često je viđena u najpoznatijim prestoničkim klubovima, i važi za jednu od najlepših Beograđanki, koja privlači mušku pažnju.

Mada je Nevena na početku svoje karijere voditeljke bila samo jedna tiha i skromna brineta, u međuvremenu je sasvim promenila „lični opis“, te je postala atraktivna plavuša, i ugradila je pak silikone u usne i u grudi, a ima i vidljive estetske korekcije na licu.

Iako se u medijima spekulisalo da sestre Arsić imaju zajedničkog dečka koji je transrodna osoba i koji je pak poznat po učešću u spotu i pojavljivanju na promociji albuma prelepe mlade pevačice Milice Pavlović, a zove se Stanko, te je vrlo galantanm i poznat po svom noćnom životu.

Sestre su izjavile da su pred svoj ulazak u „Zadrugu 2“ slobodne, i da žele da se predstave u najboljem svetlu, kako bi unapredile i svoju karijeru i dobile neke voditeljske angažmane u budućnosti.

Sada ćemo saznati više o Neveninom učešću u Zadruzi.

Učešće Nevene Arsić u „Zadruzi 2“
Svakako je da je jedan od glavnih događaja koji je obeležio „Zadrugu 2“, pomenuta izjava lepe Nevene Arsić da je bila u romansi sa Bojanom Gaćešom, bilderom i spasiocem koji joj je bio i cimer u reality programu, a koji je otpočeo vezu sa pevačivom Oljom Bajrami, te je na kraju i diskvalifikovan (iz napred navedenih razloga), te da je sa njim ostala u drugom stanju i izgubila bebu.

Bojan se najpre pravdao kako za dete nije znao, ali je potom priznao i da mu je Nevena rekla ali da je on posumnjao jer koristi steroide koji smanjuju plodnost kod muškaraca, te da je bio i pod stresom jer je ostao bez posla, i da je sa Nevenom i raskinuo, pa nije upućen da je zbog njega izgubila dete.

Da stvar bude još dramatičnija, u medijima se oglasio i Nevenin biološki otac Saša Arsić, koji je izjavio da njegova ćerka ne govori istinu i da je trudnoću izmislila, što je izazvalo gnev majke bliznakinja Arsić, Slađane, koja je znala celu bolnu istinu svoje ćerke, i žestoko je odbrusila svom nekadašnjem partneru da nema prava da se međa u život svojih ćerki koje je napustio kao male.

Nevena i Miljana Arsić se u reality programu „Zadruga 2“ kao i u privatnom životu najviše oslanjaju jedna na drugu, te su vezane i vrlo emotivno doživljavaju sve ono što se svakoj od njih dešava, a poznato je da se vrlo teško mogu razlikovati osim kada su nenašminkane, jer se tada vidi njihov mladež na licu, koji imaju od rođenja, ali koji je kod njih dve na suprotnim stranama lica, i to je u medijima i otkrila njihova majka Slađana.

O pomenutom dečku Stanku, Nevena se kao ni njena sestra nije izjašnjavala, te iako su mediji pak pisali da je on u suštini Nevenin dečko, a dopala mu se i Miljana, pa kako bliznakinje sve dele, to su pristale da dele i momka, sumnja se da je sve ovo i deo taktike bliznakinja da sebe „preporuče“ za ulazak u reality, što su uostalom na koncu i uspele.

Ime i Prezime: Nevena Arsić

Nadimak: Nensi; „plava bomba“

Datum i mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: diplomirani komunikolog; fitnes trener; PR menadžer; voditeljka („Hotel Maldivi“); reality učesnica šou programa „Zadruga 2“

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.