NERVNI SLOM! INSISTIRALA DA IZAĐE! Mina Vrbaški bila na SASTANKU sa PRODUKCIJOM, a sada ŠOK OBRT!

Zanimljivo.

Zadrugarka Mina Vrbaški ne može da sakrije zaljubljenost koju oseća prema Vladimiru Tomoviću, a preplakala je dan zbog toga što joj on ne uzvraća emocije na način koji bi ona najviše volela.

Zbog toga je Drvo mudrosti pozvalo Minu na razgovor, a ona je do detalja objasnila kako se oseća, kao i šta ju je najviše pogodilo.

– Ja da se ponižavam u trojci, ne pada mi na pamet. Mene su se kući svi odrekli zbog njega, sto posto. Skinula sam prsten, ne pričam ni sa kim u kući, šta sam ja ovde? Ja kao treba da budem dama, pa, meni sve ovo ne treba. Ja sam verena, ja nisam bila dovoljno zaljubljena, sve emocije su mi se vratile! Njega ne može niko više da voli u kući sem mene. Boli me, neću da budem žrtva, ali ne mogu da igram igru. Ne želim uopšte da se poredim sa njom! Očigledno nisam svesna da on nije vredan mog nerviranja. On je taj koji se zaigrao, a ja sam kriva zato što sam pristala. Ne znam koji sam đavo ulazila u rijaliti! – rekla je Mina.

– Nisam dovoljno volela ovog čoveka, mogla sam da spakujem kofere i da odem za London! Vladimira sam u spoljnom svetu tražila svuda, blokirao me je… Htela sam da popričam sa njim! Zamolila sam ga da prestane da me povređuje, dajem sebe sto posto! Ovde me ne zanima nijedan muškarac, samo u njega gledam! Pesmu koju sam snimila ,,Nikad više“ ću posvetiti Vladimiru, videćeš! – rekla je kroz plač Mina.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.