NEOBIČNA DRVENA KOLIBA U VELSU

Danas vas vodimo do vrlo interesantne kolibe postavljene na jednom ogromnom imaju u Južnom Velsu.

Dramatičan način spajanja klasičnih i modernih elemenata dizajna doveo je do stvaranja kolibe od drveta opisane A oblikom krova. Ovaj drveni poduhvat u najvećoj meri podseća svojom spoljašnjošću na šator, a ističe se svojim prostojanjem i obiljem moderne finoće.

Smeštena na mirnom posedu, ova koliba deluje kao predivno utočište i beg od svakodnevice. Njenim vlasnicima nudi predivan pogled na panoramsku pozadinu koja se proteže u nedogled. Tokom radova na ovog kući, kako u unutrašnjem tako i u spoljnjem pogledu, korišćeno je dosta tvrdog drveta iz lokalnog izvora. Ovakav pristup ne samo da smanjio vreme i troškove gradnje, već je i projekat učinio održivijim.

Unutrašnjost kolibe je jednostava i elegantna, uređena u modernom stilu što vlasnicima omogućava da uživaju i dalje u načinu života na kakav su navikli. Pogled ka spolja je zapravo taj koji vam drži pažnju i koji služi kao nadahnuće. Mala spavaća soba sa planski integrisanim radnim prostorom i vrlo skromnim balkonom, omogućava članovima porodice da borave na otvorenom, da obavljaju svoje poslove kao i da se dive lepoti koja ih okružuje.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.