NEOBIČAN DNEVNI BORAVAK

Poslednjih nekoliko godina dizajneri sve više savetuju da se eksperimentiše sa detaljima. Dovoljno je da promenite zavese u svom dnevnom boravku ili spavaćoj sobi, pa da prostorija izgleda potpuno drugačije. To ne znači da treba pošto poto nešto ubaciti i siliti, jer se to da primetiti.

Razbijte monotoniju, igrajte se sa detaljima

Dnevni boravci najzanimljiviji su za uređenje. Centralna su prostorija u domu, uglavnom i najveća prostorija i svako u njoj provodi najviše vremena. Da bi bila udobna I prijatna mora se na taj način i urediti. Ukoliko imate prostranu dnevnu sobu ona imate više prostora da se igrate. Velika plišana garniture ili dve manje sofe, stočić neobičnog oblika od kamena ili hrastvog drveta. Slika prirode ili neki akvarel na zidu. Tri zida u beloj boji i jedan obojen u nijanse zelene ili žute, ne samo da će dodatno učiniti boravak većim već i neobičnim i veselim. Ukoliko još ubacite lampe neobičnih oblikla razbijate monotoniju kojoj je većina nas sklona prilikom uređivanja.

Za avanturiste preporučuju se jarke boje zidovaZa one koji su avanturističkog duha preporučuju se i jarke boje koje mogu biti izražene u vidu tepiha, zavese ili velikih glomaznih jastuka koji će upotpuniti vašu sofu. Ako ste ljubitelj boja onda možete i zidove okrečiti u neku od jarkih boja, ali vodite računa da to ne pređe granice ukusa. Iako se igrate treba održavati ravnotežu. To znači da dnevni boravak mora zadržati svoju prvobitnu funkciju, odnosno ulogu sobe u kojoj se odmaramo.

Kolaži i lampe neobičnih oblikaJedan od detalja kojim možete upotpuniti svoj dnevni boravak jesu i kolaži u kombinaciji sa lampama neobičnog oblika. Lusteri takođe mogu pomoći u ovome. Ukoliko imate običnu plafonjerku, zamenite je nekim papirnim lusterom ili visećom svetiljkom sa sijalicom u nekoj boji.

Neobični stočići

Umesto običnog pravougaonok stočića uzmite neki sto neobičnog oblika koji će vaš dnevni boravak dodatno obogatiti. Sve je više kameni stolova koji imaju neobične oblike. Ukoliko pak, imate mali dnevni boravak onda neobičnost možete postići detaljima. Jastuk, tepih, zavesa, rasveta ili pak gore pomenuti stočić.

Kažu da lepo nastaje kada jednostavnom dodamo malo nestvarnog. Poigrajte se sa nameštajem i dnevnim boravkom. Igrajte se bojama i oblicima. Danas je to bar lako i moguće.

 

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.