„NEMAM NIJEDNU LEPU REČ ZA NJU!“ Janjuš opleo po rijaliti kumi! Zola sve slušao pognute glave!

Iskreno.

Ove nedelje potrčci su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, a njihovi cimeri imaju pravo da nominuju jednog od njih dvoje, tačnije onog kome žele da vide leđa.

Marko Janjušević Janjuš je izneo obrazloženje za svoju nominaciju.

– Meni je ovo jedna od najtežih nominacija, pošto se radi od mojim kumovima, jako mi je teško. Miljana me juri skoro svaki dan, pokušava da stupi u kontakt, pustiš je, ona opet krene da provocira. Neka budem ja budala, da je ona sjajna. Može ići za mnom svaki dan, pokušavati bilo šta, od mene neće dobiti povratnu informaciju. Možda nekad ako se promeni, ali teško, nikada se neće promeniti. Trenutno nemam nijednu lepu reč za nju, toliko me je povredila… Sama sebe je osudila. Sve je gora i gora – rekao je Janjuš, pa počeo da komentariše Zolu:

– Zolu sam komentarisao prošle nedelje, ne znam šta da kažem. Kad je sa mnom, meni je on top. Dobar je za sve, samo nije za sebe. On misli da je tako dobro, nek radi sam šta hoće, neću da ulazim više u njegov život, da ga savetujem. Rekao sam sve šta mislim… Nominovaću Miljanu – dodao je Janjušević, dok je Zola sve to slušao pognute glave.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.