„NEĆU JA DA GLUMIM U NEKOJ ŠUMI BEZ SVETLA, OVO JE VUKOJ*BINA!“ Nakon skandala, oglasila se i glumica!

Ponašala se bahato pred decom!

U okviru smotre umetnosti Mermer i zvuci u Aranđelovcu trebalo je da se odigra predstava „Balava“, u kojoj jednu od glavnih uloga tumači Mirjana Karanović, međutim, umesto toga, nastao je pravi skandal.

– Strašno mi je da glumica daje tako loš primer. Bilo je okolo i male dece i roditelja, a ona se ponašala bahato. Ne znam zašto joj se toliko nije dopala scena, pa na njoj su tolika velika imena tradicionalno dolazila, kaže Goran Braunović.

Kako je javio Goran Braunović, koji se baš u tom trenutku tamo zadesio, glumica se ponašala neprimereno i agresivno jer joj nisu obezbedili uslove koje je zahtevala.

– S obzirom na to da radim u starom pogonu, bio sam tada na parkingu u blizini Otvorene scene, gde je trebalo da se održi predstava. Imali smo rezervisano nekoliko mesta na kojima su stajale palete. Kada sam upitao ko je parkirao svoj auto i pomerio ih, pojavila se Mirjana Karanović. Ona je odmah počela da urla, psuje i baca palete.

– Bio sam veoma iznenađen takvim nedoličnim ponašanjem glumice njenog renomea. Koliko sam shvatio, u tom trenutku ona je besno odlazila iz Aranđelovca jer nije dobila uslove koje je očekivala. Nije birala reči kada je psovala i ljude u ovom gradu, i organizaciju, i sam grad. Urlala je: „Neću ja da glumim u nekoj šumi bez svetla, ovo je vukojebina – priča Braunović i dodaje da mu je besna glumica pretila i ministrom policije ako joj nešto kaže.

– Strašno mi je da glumica daje tako loš primer. Bilo je okolo i male dece i roditelja, a ona se ponašala bahato. Ne znam zašto joj se toliko nije dopala scena, pa na njoj su tolika velika imena tradicionalno dolazila. Sećam se i velikog Nebojše Glogovca. Kako njima nije smetalo, a njoj toliko ne valja –  zaključio je sagovornik.

Oglasila se i glumica koja je ispričala svoju stranu priče.

– Kada smo došli tamo, organizatora nije bilo. Nikoga nije bilo. Rečeno nam je da žena koja je trebalo da nas sačeka pere kosu. Kada smo prišli bini, obavestili su nas da nisu obezbedili nijedan reflektor. Naša predstava nije tezga. Mi nismo došli tamo da igramo, pokupimo pare i odemo. Došli smo da igramo ozbiljan komad.

– Pritom, to možete da saznate i od Hartefakta. Imali smo celokupnu prepisku da li su u stanju da nam obezbede uslove za igranje predstave. Rekli su da jesu. Da je sve sređeno. Da li je tehnička lista ispunjena, kažu jeste. Ničega nije bilo. Toliko truda cele ekipe da predstava izgleda kako treba i da ima smisla, a oni ne mogu da nam obezbede osnovne uslove – priča Karanovićeva i dodaje:

– Ja ne mogu tako više. Imam mnogo godina iskustva iza sebe i nalazim se na tom mestu na kom se nalazim baš zato što imam kriterijume i očekujem da se to poštuje. Publici ću da dam sve, svoj maksimum, ali moraju da se obezbede uslovi.

– Jesam urlala, priznajem, ali toliko sam bila uznemirena. Publici u Aranđelovcu ćemo odigrati predstavu, ona je sada otkazana ne našom greškom, nego greškom organizatora. Mi ćemo odigrati u sali u pozorištu sa reflektorima i pravim uslovima. Kako da čovek ne bude ljut kad im sve pružiš, a ne dobiješ ni najosnovnije zauzvrat – zaključuje glumica.

Fond Hartefakt poslao je saopštenje povodom otkazivanja predstave:

– Izvođenje je otkazano odlukom produkcije, dva sata pre početka predstave, jer domaćini nisu obezbedili minimum uslova za igranje predstave. Apsolutno je netačno da je glumica Mirjana Karanović otkazala igranje, a još manje je tačno da je reč o „hirovitom“ činu ili da se nekome nije dopao Aranđelovac ili konkretna manifestacija Mermer i zvuci, ili sam aranđelovački park.

– Do poslednjeg trenutka, uprkos svemu, pokušavali smo da obezbedimo minimum uslova ličnim angažmanom naše organizatorke. Vrhunac neprofesionalnog i nesposobnog ponašanja ogledao se nizu pretnji, opravdanja i napada na članove našeg tima – napisali su između ostalog iz Hartefakta.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.