„NEĆU DA ME DIŽU KAD I IVU I MAJU!“ Pešićeva BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Nisam to zaslužila!

Priznala!

Jelena Pešić i Miloš Bojanić su se tokom večeri osamili, a pevač je želeo da sazna od svoje rijaliti cimerke da li ona gaji neka osećanja prema bivšem dečku Stefanu Kariću i kako gleda na to što je on pokazao simpatije prema Ivi Grgurić.

– Ja ne zaslužujem da budem podignuta kada su podignute Maja i Iva. Mi smo bili zajedno, ali više nismo. Nikad ne reci nikad, ali više ne postoji hemija među nama. Između mene i Ive je napravljena bespotrebna tenzija – započela je Pešićeva.

– Ja znam da ti ovde ni u snu ne bi imala s*ks, ali bi ti sigurno prijalo da sa njim najpre provodiš vreme, spavaš, piješ kafu – pričao je Bojanić.

– Ja imam prema Stefanu veliko poštovanje, kao i on prema meni. Ja da želim da budem sa Stefanom to bi se videlo po meni – priznala je Jelena.

– Da li bi ti uz njegovo iskreno obrazloženje bila sa njim? Šta je kočnica između vas – upitao je Miloš Pešićevu.

– Iskreno mislim da ne. Mislim da se više nećemo poklapati kao par, nego kao drugari. Mi smo se šetali po gradu nakon što smo raskinuli i dalje među nama nije bilo ničega, što je još jedan znak da treba da ostanemo pirajtelji. Ja samo želim iz tog trougla da se isključim – odgovorila mu je ona.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.