NEĆE IM BITI LAKO Znaci kojima sezona Vage donosi dosta nevolja i poteškoća!

Budite strpljivi tokom ovog perioda.

Ovi horoskopski znaci se moraju malo povući, ostaviti vremena za sebe i razmisliti šta tačno žele.

Tek tada mogu uspešno da provedu ovu sezonu uprkos poteškoćama i da se na najbolji i najbezbolniji način izvuku iz nje.

Sezona Vage ovim znacima doneće teške dane, ali iz nje ćete izaći snažniji i pametniji. Otkrivamo u nastavku koji znaci moraju malo usporiti tokom oktobra!

Rak

Mnogo stvari vam se dešava, tako da je vreme da se vratite u svoju školjku. To ne znači odustajanje od negativnih emocija, već jednostavno odmaranje od svega. Verovatno se već osećate umorno, čak i od najnužnijih zadataka. Pa, iskoristite ovu sezonu da ponovo otkrijete energiju i uspostavite ravnotežu.

Škorpija

Vreme je da prihvatite svoju samoću. Možda ćete se osećati nesigurno tokom ove sezone, ali kad Sunce zađe na vašu misterioznu dvanaestu kuću snova, završetaka i svega onoga što je iza kulisa, doći će vreme za duboko razmišljanje. Dvanaesta kuća, koja pripada Ribama, je poslednja faza pre nego što se preporodite tokom sunčanog povratka.

Ribe

Da li stvari postaju previše ozbiljne za vas? Znamo da mnogo mrzite stvarnost, ali to ne znači da možete nastaviti da bežite od nje celog života. Sezona Vage će vam pomoći da bolje pogledate veze i pokazaće vam sve stvari koje je potrebno popraviti. A upravo će to biti izazov za vas.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.