NE ŽELI DA IZNOSI DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA, ALI SU KOMŠIJE OTKRILE SVE: A evo i kakva je Jovana majka

Kako komšije kažu – tako je.

Jovana Jeremić ne iznosi detalje iz privatnog života, ali njene komšije su progovorile i prokomentarisale voditeljku.

Prema njihovim rečima jednako je kulturna i fina uživo kao što je i na ekranu. Uvek se, kažu, javi kada vidi nekoga koga poznaje i najviše vremena provodi brinući o naslednici.

– Jovana je jedno predivno stvorenje. Uvek nam se javi kada prođe pored našeg salona, jer živi sprat iznad nas. Suprug joj je takođe divan i vidi se da su dobar par i da se odlično slažu – kratko je rekla frizerka iz komšiluka.

Malo starija komšinica opisala je, pak, jednu neprijatnu scenu koja se voditeljki nedavno dogodila.

– Često srećem Jovanu u našem komšiluku, uvek je nasmejana i vedra i čini mi se da je uvek u nekoj žurbi. Jednom joj se desila grozna situacija s automobilom kada se nepropisno parkirala u blizini zgrade. Tada se desilo nešto što nije mogla da pretpostavi. Ubrzo je došao pauk. Počeli su da joj dižu automobil. Srećom, Jovana je kroz prozor primetila da se nešto dešava, pa je izletela iz isprede zgrade i odmah počela da ubeđuje radnike da joj ne nose automobil. ‘Nemojte, molim vas, treba dete da vozim do bake! Nemojte’, vikala je uspaničeno tada Jovana i pravdala se da je javna ličnost i da ne smeju tako nešto da urade. Nije imala sreće, radnici su odneli automobil, a Jovana je posle morala da plati kaznu – opisala je simpatična baka koja je upućena u sve priče iz kraja.

Jedan Jovanin komšija u parku u blizini voditeljkine zgrade ispričao je da je često viđa u poslepodnevnim satima kada ćerku Leu izvede u šetnju.

– Stalno šeta sa svojom ćerkicom Leom. Uvek je nasmejana i vedrog duha. Interesantno je da je doterana od glave do pete kad god je vidim. Često kada je Lea gladna Jovana nema problem da je doji u javnosti! Lepo sedne na klupu u parku i nahrani dete, vidi se da nije opterećena šta će ljudi da kažu o njoj, nego je prava majka – zaključio je on.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.